40-річний Михайло Хома назавжди залишив образ Дзідзьо та назвав причину: “Я став нудним для молоді”

Довгий час Михайло Хома виступав в образі епатажного Дзідзьо. Проте, зараз артист кардинально змінив імідж. Що спонукало його до радикальних змін?

Відомий український співак Михайло Хома, який відомий під псевдонімом Дзідзьо зізнався, що не бажає більше виступати під звичним образом. Він повністю відмовився від веселих пісеньок та вважає, що потрібно виконувати більш свідомий репертуар. Принаймні на час війни. Поділився думками та планами на майбутню творчість артист в інтерв’ю для YouTube-каналу “Spring of Life Church“.

Михайло Хома кардинально змінив образ
Михайло Хома кардинально змінив образ

На думку співака, у кожної людини в житті настає період, коли вона потребує кардинальних змін. Такий період і настав у Михайла. Він свідомо прийняв це рішення, адже відчуває на собі велику відповідальність. Для нього ця трансформація просто необхідна.

“Коли людині немає чого втрачати, там є дуже велика воля, свобода. Але коли в людини з’являється якась відповідальність, перед дітьми, наступним поколінням, державою, тоді ти розумієш, що треба нести відповідальність за це. Ми ростемо, змінюємося”, – розповідає Хома.

Михайло Хома відмовився від звичного образу
Михайло Хома відмовився від звичного образу

Чоловік не чекає великого успіху, проте впевнений, що знайде публіку, яка його зрозуміє. Він пишається, що зміг пройти складний шлях та отримав визнання. Але вважає, що Дзідзьо має залишити сцену.

Хома більше не виступатиме під звичним образом
Хома більше не виспупатиме під звичним образом

Нагадаємо, у створенні популярного образу Михайла Хоми, брав учать улюбленець української публіки, покійний Кузьма Скрябін. Саме він допоміг співаку віднайти свою індивідуальність та унікальність, що роками розважала українців. Завдяки підтримці видатного артиста, Михайло зміг перебороти сумніви та повірити в себе. Й не дарма, Дзідзьо привернув увагу публіки та завоював серця чималої аудиторії слухачів.

Дзідзьо кардинально змінює імідж
Дзідзьо кардинально змінює імідж

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.