Нова пасія Мурата Налчаджиоглу вразила світоглядом усе жіноцтво України: “Таке собі, неповага до себе”

Знаменитий український бізнесмен та підприємець, а також колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу на даний момент перебуває у вирі нового роману.

З моменту розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу пройшло 5 років. Я за цей час бізнесмен встиг не тільки налагодити особисте життя, але й одружитися і навіть заявити про розлучення.

Весілля з Лілією Реус сталося всього півроку тому. Пара побралася у розкішний літній день на природі. Після цього послідував ніжний медовий місяць, і вже через 8 тижнів пара почала поводитися дивно.

Колишня дружина Налчаджиоглу натякнула, що поступово забуває бізнесмена. Живе далі
Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу розповіла про свої світогляд і принципи

Зокрема, підписники помітили, що Лілія видалила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram будь-які згадки про свого офіційного чоловіка, а також змінила прізвище на дівоче.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу розповіла про свої світогляд і принципи

Мурат тим часом відбув до Туреччини, де переніс операцію та реабілітацію, а після вже відпочивав з іншою красунею в Арабських Еміратах. Як з’ясувалося пізніше, це його дівчина. Вона ж запевняє, що третім колесом у стосунках не була, і не являється коханкою.

Лілія ж неодноразово прозоро натякнула на те, що причиною розставання з Муратом стали саме його зради. Власне, розлучення Ані Лорак також сталося через його відпочинок з іншими жінками в клубах.

Хоча фактично з Лілією вони досі не розлучені, і невідомо, чи взагалі подавала пара заяву до РАЦСу.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу розповіла про свої світогляд і принципи

І знову у Мурата є шанс стати вітчимом. Нещодавно його нова пасія розповіла у своєму блозі про власний життєвий шлях, свій світогляд та принципи. Виявляється, дівчина завагітніла та народила в шлюбі, але вважає, що поза шлюбом робити цього не варто.

Досі залишається загадкою, за яких обставин молоді люди познайомилися, і чи стала нова пасія Мурата причиною того, що Лілія не змогла зберегти свій шлюб і вирішили розлучитися вже через декілька місяців після весілля.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.