Важкохвора Катерина Тишкевич знову потрапила до лікарні: тільки-но з реанімації, і вже у травматологію

Відома українська акторка Катерина Тишкевич вийшла на зв'язок та повідомила, що знову має проблеми зі здоров'ям, але на цей раз негаразди пов'язані з травмою.

2022-го Катерина Тишкевич переживала не тільки важкі події в країні, але й особисту трагедію. Тоді стало відомо, що у акторки складне захворювання, яке не можна навіть діагностувати. На той період зірка була вимушена пересуватися в колісному кріслі, постійно перебувала в лікарнях та шукала можливості вилікуватися.

А в 2023-у стало відомо, що Тишкевич потрапила в реанімацію в Одесі, коли приїхала до місцевої лікарні з метою отримати лікування.

Майже тиждень через сепсис вона була без тями, у той самий момент, як її близькі та родичі збирали гроші на лікування. Новина облетіла всю Україну, адже сім’я не впоралася самостійно з фінансовою складовою ситуації.

Катерина Тишкевич повідомила про травму та звернулася до лікарів

Катерина Тишкевич прийшла до тями після реанімації
Катерина Тишкевич повідомила про травму та звернулася до лікарів

На щастя, той стан на межі життя та смерті вже позаду, і Катерина Тишкевич не тільки тішить свою сім’ю помітно кращим самопочуттям, але і всю Україну.

Регулярно вона публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий контент та розповідає про те, що з нею відбувається. Але так само в лікарні вона досі не попрощалася. Справа в тому, що днями акторка брала участь у фотосесії, під час якої травмувалася.

Катерина Тишкевич повідомила про травму та звернулася до лікарів. Скріншоти особистої сторінки зірки

Лікар ортопед-травматолог оглянув ногу Тишкевич. На щастя, в акторки немає ані перелому, ані вивиху. Артистка лише розтягнула м’язи. Катерині назначили лікування, якого їй бажано дотримуватися, аби швидко одужати.

“Перелому чи вивиху немає. Розтягнення…”, – розповіла акторка.

Нагадуємо, що минулий рік для українського шоу-бізнесу був дуже важким. З життя пішло багато знаменитих артистів, у тому числі Ніна Матвієнко та Сергій Сивохо. Також Камалія розповіла вперше про своє аутоімунне захворювання та його негативний вплив на нирки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?