Що відомо про коханого Лесі Нікітюк: був з нею поруч наче тінь, і дивився, як інший робить зірці пропозицію

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк руками приховувала правду про своє особисте життя і запевняла публіку у тому, що вона абсолютно самотня.

Однак, було вкрай важко повірити у те, що настільки успішна та приваблива жінка може тривалий час не знаходити собі пару.

Поки Леся Нікітюк жартувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що ніхто не хоче брати її заміж, а її батьки вимушені вічність чекати на онуків, журналісти з нетерпінням намагалися знайти будь-які докази того, що у житті Лесі хтось все ж таки є. Та й сама Нікітюк час від часу інтригувала публіку.

Леся Нікітюк замилувала сімейною світлиною зі своїми рідними: діти її просто обожнюють
Що відомо про коханого Лесі Нікітюк

Наприклад, під час стріму з Олею Поляковою Леся нібито випадково проговорилася про те, що в неї є обранець. Втім, і преса, і фанати були впевнені, що таким чином вона насправді привернула до себе зайвий раз увагу, адже імені свого коханого знову не назвала.

Що відомо про коханого Лесі Нікітюк

Після 24 лютого Нікітюк як і інші українці знаходилася у дуже вразливій позиції. Телеведуча залишилася без роботи, в неї згоріли майже всі контракти, зйомки були призупинені. Зірка здебільшого займалася волонтерством. І вже тоді стало відомо, що виявляється, в неї були стосунки зі чи то звукорежисером, чи то оператором. Про це свого часу розповів Богдан Беспалов.

Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки
Що відомо про коханого Лесі Нікітюк

За його словами, вони зустрічалися дуже довго. А отже це означає, що обранець Лесі Нікітюк також спостерігав за тим, як їй робили пропозицію руки і серця в проєкті.

Однак, він нібито не захотів залишатися у 2022-го в Україні, після чого просто поїхав сам, залишивши кохану в Києві.

Леся Нікітюк відреагувала на дану інформацію, спочатку підігравши Богдану, а потім висміявши його версію. Але досвід підказує, що це дійсно може бути правдою, так як зірки неодноразово насміхалися над тою інформацією, яка врешті-решт відповідала дійсності, і все заради того, аби зберегти свою приватність.

До речі, Богдан також розповів, що нібито Леся досить довго чекала на пропозицію руки і серця від свого обранця, а натомість стосунки завершилися ось таким чином.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?