Що відомо про коханого Лесі Нікітюк: був з нею поруч наче тінь, і дивився, як інший робить зірці пропозицію

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк руками приховувала правду про своє особисте життя і запевняла публіку у тому, що вона абсолютно самотня.

Однак, було вкрай важко повірити у те, що настільки успішна та приваблива жінка може тривалий час не знаходити собі пару.

Поки Леся Нікітюк жартувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що ніхто не хоче брати її заміж, а її батьки вимушені вічність чекати на онуків, журналісти з нетерпінням намагалися знайти будь-які докази того, що у житті Лесі хтось все ж таки є. Та й сама Нікітюк час від часу інтригувала публіку.

Леся Нікітюк замилувала сімейною світлиною зі своїми рідними: діти її просто обожнюють
Що відомо про коханого Лесі Нікітюк

Наприклад, під час стріму з Олею Поляковою Леся нібито випадково проговорилася про те, що в неї є обранець. Втім, і преса, і фанати були впевнені, що таким чином вона насправді привернула до себе зайвий раз увагу, адже імені свого коханого знову не назвала.

Що відомо про коханого Лесі Нікітюк

Після 24 лютого Нікітюк як і інші українці знаходилася у дуже вразливій позиції. Телеведуча залишилася без роботи, в неї згоріли майже всі контракти, зйомки були призупинені. Зірка здебільшого займалася волонтерством. І вже тоді стало відомо, що виявляється, в неї були стосунки зі чи то звукорежисером, чи то оператором. Про це свого часу розповів Богдан Беспалов.

Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки
Що відомо про коханого Лесі Нікітюк

За його словами, вони зустрічалися дуже довго. А отже це означає, що обранець Лесі Нікітюк також спостерігав за тим, як їй робили пропозицію руки і серця в проєкті.

Однак, він нібито не захотів залишатися у 2022-го в Україні, після чого просто поїхав сам, залишивши кохану в Києві.

Леся Нікітюк відреагувала на дану інформацію, спочатку підігравши Богдану, а потім висміявши його версію. Але досвід підказує, що це дійсно може бути правдою, так як зірки неодноразово насміхалися над тою інформацією, яка врешті-решт відповідала дійсності, і все заради того, аби зберегти свою приватність.

До речі, Богдан також розповів, що нібито Леся досить довго чекала на пропозицію руки і серця від свого обранця, а натомість стосунки завершилися ось таким чином.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?