Подруга Аліни Гросу розповіла про другого чоловіка зірки, який виявився знаменитістю: “Він досить власний”

Не так давно з'явилася інформація про те, що Аліна Гросу вийшла заміж вдруге, і до того ж в Сполучених Штатах Америки. Нещодавно дана вона підтвердилася.

Перше весілля знаменитої української співачки Аліни Гросу було відіграно з неймовірним гаміром. І так само гучно пройшло її розлучення через півроку. Союз не протримався, і вже взимку після розкішного святкування в Італії виконавиця прийняла однозначне рішення піти від коханого.

Аліна запевняє, що ініціатором розставання став саме Олександр Комков, її колишній чоловік, але він натомість говорить про те, що рішення було обопільним.

Подруга Аліни Гросу вперше розповіла про нового чоловіка співачки

Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї
Подруга Аліни Гросу вперше розповіла про нового чоловіка співачки

Не пройшло і 3 років, як з’явилася інформація про те, що Аліна Гросу знову вийшла заміж. На той момент вона знаходилася в Сполучених Штатах Америки. Спочатку зірка лише натякала на те, що заміжня. Наприклад, на питання щодо наступного заміжжя вона відповідала, що не може йти під вінець кожного року.

А нещодавно світ побачив її нову відео роботу, в якій вона постала у ролі нареченої. Так само пронеслася новина про те, що нібито кадри були зроблені не просто у якості творчої ініціативи, а являли собою справжні знімки з торжества.

Днями Богдан Беспалов поспілкувався з подругою Аліни Гросу та дізнався нові відомості про нового чоловіка співачки, і тим самим підтвердив новину, про те, що зірка дійсно знову вийшла заміж.

Подруга Аліни Гросу вперше розповіла про нового чоловіка співачки
Подруга Аліни Гросу вперше розповіла про нового чоловіка співачки

За словами жінки, обранець Аліни — медійна персона, і відома. А тому вона не поспішає виводити його з тіні. Окрім того обидва нібито з характером, і тому співачка переживає за можливість появи конкуренції в їхній парі.

“Річ у тім, що він досить відомий і медійний в Україні. Вона не хоче цим шлюбом робити його більш відомим, адже в парі у стосунках постійно є “конкуренція”. Він досить власний чоловік, вона теж із характером”, – зазначає інсайдер.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.