Віталій Козловський офіційно одружився та показав обручку на безіменному пальці: “На все свій час”

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський повідомив, що одружився вперше та офіційно. Зірка також показав обручку на безіменному пальці.

Віталій Козловський ніколи не нехтував своїм особистим життям, як піаром. Зірка неодноразово говорив з журналістами про відносини з жінками доволі відкрито, і навіть потрапив у низку скандалів.

Віталій Козловський розповів про фінансові труднощі
Віталій Козловський повідомив, що офіційно одружився

Роками раніше було відомо про його заручини з українською журналісткою Раміною Есхакзай. Напередодні весілля пара розірвала стосунки.

Офіційною причиною стала зрада Віталія, який нібито закохався у свою концертну директорку. В свою чергу співак звинувачував у зраді колишню наречену. Декілька років сварок та конфліктів, відвертих інтерв’ю, в яких обидва поливали одне одного брудом, і з’ясувалося, що все це було зроблено заради піару, жодних заручин не було, Раміна Есхакзай нібито отримала таку собі підтримку від друга-виконавця Віталія, який допоміг їй на шляху до популярності.

Віталій Козловський повідомив, що офіційно одружився

Віталій Козловський повідомив, що офіційно одружився

Про це стало відомо лише після того, як Раміна заручилася з іншим чоловіком. В свою чергу Віталій Козловський жодним чином не коментував чутки про його зв’язок з власною підопічною. Зараз Козловський несе службу, намагається позбавитися від боргів Ігорю Кондратюку, і як раптом повідомляє про те, що офіційно одружився.

В ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1” співак показав обручку на безіменному пальці та підтвердив, що дійсно більше не холостяк і офіційно розписаний.

Однак особистість своєї дружини не розкриває. За його словами, якщо відкривається двері до подібних подробиць, доведеться розповідати абсолютно все.

Віталій Козловський повідомив, що офіційно одружився

“Якщо говориш занадто багато, то доведеться говорити ще більше. На все свій час”

Судячи з усього, Віталій Козловський все ж таки планує вивести свою кохану у світ, але на даний момент пара насолоджується приватністю. Так само невідомо, чи було влаштоване весілля та церемонія.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?