Соловій зізналася про стосунки з Вакарчуком і розповіла, чому пішла від нього: “Побудував між нами стіну”

Відома українська співачка Христина Соловій дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про свої особисті взаємини з колишнім продюсером Святославом Вакарчуком.

Про те, що контракт між Христиною Соловій та Святославом Вакарчуком закінчився інформація з’являлася ще до офіційного повідомлення від самої співачки. Вона неодноразово натякала, що Святослав більше не впливає на її творчість, однак не зазначала, що саме відбувається між нею та її колишнім наставником.

І вже 2023-го артистка публічно заговорила про те, що її контракт розірваний. Усі права на виконання дісталися їй. При цьому вона не розповідає, як саме їх отримала, та як довго відбувалися переговори із яким темпом.

Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком

Що насправді було між Вакарчуком та Соловій
Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком

Увесь цей час вона також мовчала про характер її стосунків з екс-продюсером, і лише нещодавно у свіжому інтерв’ю зізналася, що емоційно близькість в них все ж таки була.

“Я не витерпіла його закритості. Я не можу сказати, що це ті стосунки, яких я хотіла б при завершенні співпраці зі своїм продюсером”, – розповіла у своєму інтерв’ю для Маші Єфросиніної Христина Соловій.

Святослав Вакарчук відповів Соловій за роман з Жаданом і показав нову фаворитку
Христина Соловій розповіла про стосунки зі Святославом Вакарчуком

Як розповідає Христина, ця близькість завершилася сильним охолодженням відносин. Соловій вважає, що саме вона зробила помилку у цих стосунках. Мовляв, імовірніше за все, сказала щось, що сильно образило Святослава. Співачка припускає, що це сталося після її зауваження про те, що нібито вона не хоче, аби її творчість була схожою на репертуар Океану Ельзи.

“Скандалів не було. Наразі мені некомфортно говорити, бо Святослав – закрита людина. Між нами була дуже сильна емоційна близькість. Якоїсь миті я не проконтролювала це. Навіть не можу згадати. Кілька разів пробувала з ним про це говорити, але він дуже закрився і збудував між нами стіну”

Нагадуємо, що зараз Святослав Вакарчук має двох дітей, які народилися від продюсерки Євгенії Яцута. Можливо, охолодження взаємин сталося саме через появу нової жінки у зірки.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.