Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь очікує на поповнення: в сімʼї з дня на день має з’явитися крихітний малюк

Відома українська акторка та партнерка Андрія Данилка по сцені Інна Білоконь незабаром стане бабусею вперше. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Зірка української естради та телебачення Інна Білоконь тривалий час залишалася в тіні своєї героїні. Інна Адольфівна з’являлася на екранах ледь не щодня, у той самий час, як акторка не показувала свого справжнього обличчя публіці. Впізнавати її почали приблизно 10 років тому, коли Інна взялася виходити разом з Андрієм Данилком на сцену для участі в різних шоу, а також давала коментарі пресі.

Інна Білоконь очікує на поповнення в сім’ї

Саме на тому етапі стало відомо, що Білоконь насправді давно заміжня. Свого часу вона вийшла заміж за земляка Олега і нині проживає в рідній Полтаві. Сім’я заробляє на життя не тільки шляхом медіа, але й розводить собак. Закохані стали батьками двічі. Не так давно старша дочка зірка вийшла заміж, і вже чекає на поповнення.

Інна Білоконь показала, як виглядає її новоспечений зять
Інна Білоконь очікує на поповнення в сім’ї

Так, нещодавно єдина донька зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, на яких постала у цікавому положенні. Живіт у дівчини дуже великий, а це означає, що народити вона може з дня на день, і хто знає, можливо вже провела на цей світ нову людину, але поки що чекає із повідомленням про це.

Тим паче, що часто на обробку фотографій якраз йде декілька тижнів, яких вистачає на те, аби майбутня мама встигла народити дитя. Залишилося зовсім трохи, і Інна Білоконь скоро офіційно стане бабусею.

Інна Білоконь очікує на поповнення в сім’Ї

Нагадуємо, що не так давно в мережі з’являлися чутки про імовірний роман Інни Білоконь та Андрія Данилка. З’явилися вони не без приводу. Ель Кравчук оприлюднив у своєму мікроблозі фотографію в Маямі, на якій артисти цілувалися в губи, сидячи на бордюрі.

Пізніше чоловік зізнався, що не намагався пустити чутки про любовні стосунки між своїми колегами, а лише позбавити Андрія Данилка проблем, які пов’язані з плітками навколо його нетрадиційної орієнтації. Так би мовити показати, що він зацікавлений саме в жінках.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?