Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь очікує на поповнення: в сімʼї з дня на день має з’явитися крихітний малюк

Відома українська акторка та партнерка Андрія Данилка по сцені Інна Білоконь незабаром стане бабусею вперше. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Зірка української естради та телебачення Інна Білоконь тривалий час залишалася в тіні своєї героїні. Інна Адольфівна з’являлася на екранах ледь не щодня, у той самий час, як акторка не показувала свого справжнього обличчя публіці. Впізнавати її почали приблизно 10 років тому, коли Інна взялася виходити разом з Андрієм Данилком на сцену для участі в різних шоу, а також давала коментарі пресі.

Інна Білоконь очікує на поповнення в сім’ї

Саме на тому етапі стало відомо, що Білоконь насправді давно заміжня. Свого часу вона вийшла заміж за земляка Олега і нині проживає в рідній Полтаві. Сім’я заробляє на життя не тільки шляхом медіа, але й розводить собак. Закохані стали батьками двічі. Не так давно старша дочка зірка вийшла заміж, і вже чекає на поповнення.

Інна Білоконь показала, як виглядає її новоспечений зять
Інна Білоконь очікує на поповнення в сім’ї

Так, нещодавно єдина донька зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, на яких постала у цікавому положенні. Живіт у дівчини дуже великий, а це означає, що народити вона може з дня на день, і хто знає, можливо вже провела на цей світ нову людину, але поки що чекає із повідомленням про це.

Тим паче, що часто на обробку фотографій якраз йде декілька тижнів, яких вистачає на те, аби майбутня мама встигла народити дитя. Залишилося зовсім трохи, і Інна Білоконь скоро офіційно стане бабусею.

Інна Білоконь очікує на поповнення в сім’Ї

Нагадуємо, що не так давно в мережі з’являлися чутки про імовірний роман Інни Білоконь та Андрія Данилка. З’явилися вони не без приводу. Ель Кравчук оприлюднив у своєму мікроблозі фотографію в Маямі, на якій артисти цілувалися в губи, сидячи на бордюрі.

Пізніше чоловік зізнався, що не намагався пустити чутки про любовні стосунки між своїми колегами, а лише позбавити Андрія Данилка проблем, які пов’язані з плітками навколо його нетрадиційної орієнтації. Так би мовити показати, що він зацікавлений саме в жінках.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.