Колишній Христини Соловій Сергій Жадан вразив реакцією після її зізнання про зраду: “Що це за…”

Знаменитий український письменник Сергій Жадан не стримався та емоційно відреагував на інформаційне поле після новини про його роман з Христиною Соловій та подальшу емоційну зраду з її сторони.

Новина про роман Сергій Жадан і Христина Соловій з’явилася майже одразу після того, як на екрани вийшов їхній спільний кліп. У емоційному відео ряді письменник та виконавець доволі довго цілувалися, що і стало приводом до пліток. Врешті-решт, їх почали помічати на вулицях міста, а до мережі навіть потрапляли фотографії, на яких зірки були у доволі близьких взаєминах. Христина та Сергій то трималися за руки, то відкрито обіймалися.

Сергій Жадан відреагував на новину про невірність Христини Соловій

Христина Соловій розповіла про роман Сергієм Жаданом
Сергій Жадан відреагував на новину про невірність Христини Соловій

Обидва спочатку заперечували любовні стосунки, а пізніше просто відмовлялися відповідати на питання про них, намагаючись нібито сфокусувати увагу публіки на їхній творчості. Але все стало очевидно після новини про те, що Сергій розлучається з дружиною. У публіки навіть не було сумнівів на рахунок того, що розрив стався саме через наявність зіркової коханки.

Лише нещодавно Соловій дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила, що дійсно почала зустрічатися з одруженим письменником, після чого закохалася в нього, але не змогла дати йому того, що він від неї очікував.

За словами Христини, він покохав її набагато сильніше, ніж вона його. А незабаром у їхній любовній історії з’явилася третя людина. Співачка закохалася в іншого, а Сергій прийняв вибір своєї обраниці та відпустив її.

Христина Соловій розповіла про роман з Сергієм Жаданом

Як і очікувалося, дане зізнання зараз активно обговорюється в мережі. Зокрема, Сергій Жадан став героєм для створення жартів та мемів. Зокрема користувачі почали глузувати з того, що письменник заради іншої жінки покинув сім’ю, а в результаті залишився ні з чим.

Сергій Жадан відреагував на новину про невірність Христини Соловій

Письменник в свою чергу не зміг промовчати і емоційно відреагував на один зі свіжих мемів, які з’явилися на цю тему.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.