На кому насправді одружився Віталій Козловський? Офіційна дружина зірки не змогла приховати свою особистість

Не так давно знаменитий український співак Віталій Козловський повідомив про те, що одружився вперше. Однак, особистість своєї нареченої він називати відмовився.

Новини про майбутнє весілля Віталія Козловського ходили вже давно. Однак, ця історія була піаром. Співак разом з популярної ведучою Раміною Есхакзай декілька років тому об’явила про бажання розписатися і навіть нібито готувалися до весілля, як раптом виконавець його зірвав.

За його словами, він це зробив через зраду коханої. Раміна також не мовчала і заявляла, що уся ця історія була спланована самим співаком заради привертання уваги його реального кохання — концертної директорки Юлії.

На кому насправді одружився Віталій Козловський

Віталій Козловський відповів на чутки про те, що він в Києві
На кому насправді одружився Віталій Козловський

З тих пір пройшло не мало часу. Віталій Козловський на даний момент захищає Україну, а також активно намагаються вибороти свої права у конфлікті з Ігорем Кондратюком. Як відомо, 10 років тому суд зобов’язав співака виплатити колишньому наставнику великі гроші, і досі він не зміг цього зробити. І як раптом стає відомо, що Віталій одружився.

У ранковому ефірі Козловський показав обручку на безіменному пальці і зізнався, що таки офіційно одружений. Однак, ім’я своєї коханої він називати відмовився. Чоловік заявив, що на все свій час. Але в мережі впевнені, що обраницею зірки стала саме Юлія.

ЗМІ не стали чекати, поки Віталій сам розповість про свою кохану детальніше, і з’ясували, що таємничою дружиною співака стала його нині піарниця Юлія Бакуменко.

Як повідомляє “Обозреватель“, Юлія багато років була фанаткою зірки. Працювати вони почали разом нібито 12 років тому. За даними платформи, одразу декілька джерел підтвердили інформацію про те, що саме Бакуменко стала благовірною співака.

Віталій Козловський вперше показав дружину

Однак, сам Віталій Козловський поки що не поспішає підтверджувати дану інформацію, і насолоджується сімейним життям. Хіба що на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія з обручкою на пальці Бакуменко.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.