34-річна Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду коханого: “Побачила все на власні очі”

Відома шефиня Ольга Мартиновська поділилася особистим досвідом. Виявляється, жінка застукала бойфренда на гарячому та не змогла пробачити зради.

Відома українська кулінарка та суддя наймасштабнішого кулінарного проєкту “МастерШеф” Ольга Мартиновська зізналася, що не змогла оминути відносини зі зрадами. Сумний досвід вона отримала 10 років тому, коли навчалася у Франції. Відвертостями про особисте, жінка поділилася зі Славою Дьоміним в інтерв’ю для його YouTube-каналу.

Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда
Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда

З горе-бойфрендом Оля познайомилася на весіллі у подруги. Тоді, жінка відчувала сильні почуття та вважала, що стосунки на відстані не проблема для неї та її обранця. Проте, міцного щастя побудувати не вдалося.

Одного разу, Мартиновська вирішила зробити сюрприз коханому та несподівано прилетіла до України. Втомлена з дороги, вона вирушила до своєї квартири, де тоді мешкав її обранець. Приїзду Олі чоловік, м’яко кажучи, не зрадів.

“Приїжджаю вночі, дзвоню в двері власної квартири. Він відкриває двері, сонний та питає “чому ти не попередила”, розвертається та йде спати”, – пригадує Мартиновська.

Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда
Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда

Пізніше, вона побачила відкриту у ноутбуці відверту переписку з іншою. Більш того, чоловік приводив інших жінок у її квартиру, доказом цього стали селфі незнайомої для Олі красуні на фоні її кухні. Шефиня не просто була розлючена, вона була розчарована, адже була романтиком та сподівалася на успіх у цих стосунків.

Зараз Мартиновська спокійно згадує цю історію, але тоді душа дуже боліла. Зірка радить всім дівчатам поважати себе й свої почуття та не дозволяти проявляти до себе погане ставлення. Жінка має право обирати для себе краще життя й мусить ним користуватися.

Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда
Ольга Мартиновська розповіла, як дізналася про зраду бойфренда

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.