Віталій Козловський вперше стане батьком: коли офіційна дружина зірки має народжувати та яка стать малюка?

Скандальний український блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що новоспечена дружина Віталія Козловського нібито виношує його дитину. Усі деталі в статті.

Як відомо, днями Віталій Козловський повідомив про те, що нарешті офіційно одружився. Зірка заявив про це у ранковому ефірі, однак, відмовився називати ім’я своєї обраниці. Раніше в мережі неодноразово з’являлася інформація про його роман з власною піарницею Юлією Бакуменко. Також його колишня наречена Раміна Есхакзай заговорила про те, що її покинули перед весіллям саме через Юлію.

Сам Віталій цю інформацію ніколи не підтверджував, але взагалі намагався не брати участь в обговореннях, які стосувалися його взаємин з Бакуменко. Зараз просто здебільшого схиляється до версії, що саме вона стала його офіційною дружиною. Зокрема платформа Обозреватель заявила, що одразу декілька інсайдерів підтвердили, що піарниця вийшла заміж за артиста.

Богдан Беспалов повідомив про те, що Віталій Козловський стане батьком

Богдан Беспалов повідомив про вагітність дружини Віталія Козловського

Натомість скандальний блогер Богдан Беспалов зайшов ще далі та заявив про дані на рахунок вагітності жінки.

За його словами, джерела повідомляють про цікаве положення Юлії. Однак сам блогер ставиться до цього з підозрою. Мовляв, уся історія з весіллям та сімейним життям може бути бульбашкою, яку виконавець використовує у якості піару.

На думку блогера, ситуація склалася неоднозначна, оскільки, продовжив Беспалов, Козловський має певні смаки в коханні.

“Якщо це так, виникає питання: навіщо це їй? Найімовірніше, про вподобання дівчина знає, отже, назріває два варіанти: або це договірний шлюб для медійності, або вона сліпа фанатка, яка вірить у все, що скаже Козловський”, – написав Беспалов на своєму сайті.

Пара поки що жодним чином не коментувала новину про вагітність та не реагувала на неї. Однак, Богдан Беспалов володіє талантом отримувати реакції від знаменитостей. Наприклад, нещодавно Аліна Гросу доволі бурхливо відреагувала на зізнання її подруги про весілля співачки в Сполучених Штатах.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.