МастерШеф 13 сезон 5 випуск від 09.03. 2024: хто назавжди покинув шоу – ” Ходить, заглядає, сподівається”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто на цей раз покинув шоу і більше не зможе боротися за перемогу, ознайомтеся з нашою статтею.

Хто покинув “МастерШеф-13” стало відомо. На цей раз з проєкту пішли два учасника.

Хто покинув МастерШеф-13
Хто покинув МастерШеф-13

Хто покинув МастерШеф-13

Хто покинув МастерШеф-13
Хто покинув МастерШеф-13

Іноді кулінарам доводиться готувати для конкретних персон, які мають власні смакові уподобання, наявність алергії тощо. Саме тому у цьому випуску аматори вчилися працювати на приватній кухні.

Вони спробували себе приватними шефами. Досить поширена категорія кухарів, які мають догодити уподобанням конкретної сім’ї або однієї персони. Так, зйомки відвідали три сімейні пари: родина Григорія та Крістіни Решетнік, Ксенія та Олексій Суровцеви, Алік та Віталіна Мкртчан.

Другим конкурсом було змагання на суцільний контроль. Він вимагав знань всіх процесів у страві. А також максимальну зосередженість та вміння виявити помилки вчасно.

Половина учасників одягла чорні фартухи. А саме одна команда, що програла. Хто покинув МастерШеф-13

Хто покинув МастерШеф-13

Примітно, що здебільшого підписники очікували, що на цей раз шоу покине Галя. Глядачі відмітили, що вона активно демонструє свою некомпетентність та відсутність професійних навичок.

На цей раз у битві чорних фартухів мали змагатися Олена, Андрій, Віталій, Владислав, Аліна, Катерина, Маргарита, Олеся, Антон та Люба. Однак, чорні фартухи вдягли Віталік, Владислав, Олена, Маргарита, Катерина, Олеся, Андрій, Люба та Антон. А от Галі серед них не було.

Учасників розбили на пари, і в конкурсі вони напряму залежали одне від одного, а тому логічно, що не не впоралися одразу двоє – Олеся Ларіон та Антон Толмачов.

Нагадуємо, що 2022-го трансляція даного шоу була призупинена через події в країні, а також відсутність спонсорів, але вже через півроку шоу повернулося в ефір і на даний момент активно розвивається. Звичайно, тематика випусків серйозно змінилася і продюсер не проходять повз гостро-соціальних проблем.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.