“Не любила розповідати”: сестра Марини Поплавської розкрила секрет зірки, який вона приховувала за життя

Сестра відомої української акторки комедійного жанру Людмила Поплавськка розповіла те, про що все своє життя мовчала Марина. Яку правду відкрила жінка?

9 березня популярній акторці Марині Поплавській мало б виповнитися 54 роки. На жаль, цього не сталося. Життя гумористки у 2018 році забрало страшне ДТП. Молодша сестра жінки погодилася дати інтерв’ю для порталу “OBOZ.UA” та розкрила деякі секрети з життя Марини.

За словами Людмили, справжнє ім’я Поплавської, Маріанна, так її все життя називали батьки. Жінки мають польське коріння, адже батько родини родом з Польщі. А бабуля по татовій лінії була старожилом, саме вона навчила Марину польській мові. За віросповіданням родина артистки католики, але Людмила розповідає, що свята в їх родині відзначали за і за католицькими, і за православними традиціями.

Маріанна завжди була дуже артистичною та харизматичною. Вона проводила весілля своєї сестри. Особливо запам’яталися Людмилі пародії на відомих артистів.

Сестра Марини Поплавської розповіла про маловідомі сторінки з життя актриси
Сестра Марини Поплавської розповіла про маловідомі сторінки з життя актриси

Людмила відзначає, що у сестер були дуже теплі стосунки. А племінниці просто обожнювали Марину. Вони залюбки проводили час з акторкою та обидві ласкаво називали її “хрещенка”, хоча жінка стала хрещеною тільки для старшої доньки сестри.

“Колись у нас була одна важлива розмова, і вона сказала: ти є в мене, а я – в тебе”, – розповідає Людмила.

Сестра Марини Поплавської розповіла про маловідомі сторінки з життя актриси
Сестра Марини Поплавської розповіла про маловідомі сторінки з життя актриси

Не всі шанувальники знали про інше захоплення Марини. Вона була викладачем в одній зі шкіл Житомира. До останнього вона не залишала цю професію, до того ж вважала її основною справою життя. Діти з повагою ставилися до Поплавської та дуже любили її уроки.

Людмила тяжко переживає втрату близької людини. Вона досі не може повірити, що її запальної та життєрадісної сестрички більше немає. Жінка згадує, як після трагедії до неї підходили незнайомі люди, співчували втраті та розповідали про участь Марини в їх житті. Навіть сестра не знала, що Марина намагалася допомогти кожному та давала оплачувала лікування малознайомих людей.

Сестра Марини Поплавської розповіла про маловідомі сторінки з життя актриси
Сестра Марини Поплавської розповіла про маловідомі сторінки з життя актриси

Марина не любила розповідати про особисте. Люда відверто зізналася, хоч сестра не мала штампу у паспорті, від браку уваги не страждала. У неї завжди були прихильники, які залицялися до неї, дарували подарунки та квіти. В останні роки свого життя, Марина мала коханого, що мешкає за кордоном. Вона хотіла познайомити його з родиною та колегами, проте не встигла.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.