“Навіщо я їм?”: дружина Остапчука Полтавська зізналася, чому не хоче спілкуватися з падчеркою і пасинком

Дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вперше відповіла на питання, чи спілкується з його дітьми.

Рік тому стало відомо, що Володимир Остапчук одружився втретє. Його обраницею стала молода журналістка та блогер Катерина Полтавська, яка швидко набрала популярність в мережі і зараз все більше набуває ваги у шоу-бізнесі, зокрема продюсуючи проєкти.

Дівчина досить довго залишалася в тіні, але все у її поведінці видавало правду про справжній соціальний і сімейний статуси.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з дітьми ведучого

Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві
Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з дітьми ведучого

2023-го зіркова пара також реалізувала поїздку до Канади, де на даний момент Олена Войченко знаходиться з дітьми Володимира. Досить довго телеведучий звинувачував колишню дружину тому, що вона не дає йому спілкуватися зі спадкоємцями, на рахунок чого жінка доволі емоційно говорила, що це абсолютно неправда, і зірка нібито не можу поговорити з дітьми лише через те, що дзвонить, коли в Україні день. А це означає, що діти мають говорити з ним вночі через різницю у часі.

Вовченко заявляла, що відмовлялася будити дітей для того, аби вони поговорили з батьком, в результаті чого Володимир набрався сміливості та звинуватив її у тому, що вона перешкоджає його спілкуванню з ними публічно.

Після появи Полтавської у Остапчука та Войченко стосунки значно потеплішали. Ба більше, телеведучий навіть вибачився перед колишньою дружиною за свою поведінку.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з дітьми ведучого

Катерина їздила разом з коханим у Канаду для того, щоб той побачився зі своїми дітлахами, але нещодавно зізналася, що з малюками не спілкується, і на це є серйозна причина.

“Вони живуть у Канаді. Якби жили в Києві і ми бачилися, то спілкувалися б. А так, я не розумію, навіщо я їм”, – написала Катерина у себе в Instagram.

Також вона боїться, що її активну участь може стати для них травматичним досвідом, а тому тримається подалі.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?