“Навіщо я їм?”: дружина Остапчука Полтавська зізналася, чому не хоче спілкуватися з падчеркою і пасинком

Дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська вперше відповіла на питання, чи спілкується з його дітьми.

Рік тому стало відомо, що Володимир Остапчук одружився втретє. Його обраницею стала молода журналістка та блогер Катерина Полтавська, яка швидко набрала популярність в мережі і зараз все більше набуває ваги у шоу-бізнесі, зокрема продюсуючи проєкти.

Дівчина досить довго залишалася в тіні, але все у її поведінці видавало правду про справжній соціальний і сімейний статуси.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з дітьми ведучого

Стала бізнесвумен: Катерина Полтавська відкриває власний салон у Києві
Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з дітьми ведучого

2023-го зіркова пара також реалізувала поїздку до Канади, де на даний момент Олена Войченко знаходиться з дітьми Володимира. Досить довго телеведучий звинувачував колишню дружину тому, що вона не дає йому спілкуватися зі спадкоємцями, на рахунок чого жінка доволі емоційно говорила, що це абсолютно неправда, і зірка нібито не можу поговорити з дітьми лише через те, що дзвонить, коли в Україні день. А це означає, що діти мають говорити з ним вночі через різницю у часі.

Вовченко заявляла, що відмовлялася будити дітей для того, аби вони поговорили з батьком, в результаті чого Володимир набрався сміливості та звинуватив її у тому, що вона перешкоджає його спілкуванню з ними публічно.

Після появи Полтавської у Остапчука та Войченко стосунки значно потеплішали. Ба більше, телеведучий навіть вибачився перед колишньою дружиною за свою поведінку.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, чому не спілкується з дітьми ведучого

Катерина їздила разом з коханим у Канаду для того, щоб той побачився зі своїми дітлахами, але нещодавно зізналася, що з малюками не спілкується, і на це є серйозна причина.

“Вони живуть у Канаді. Якби жили в Києві і ми бачилися, то спілкувалися б. А так, я не розумію, навіщо я їм”, – написала Катерина у себе в Instagram.

Також вона боїться, що її активну участь може стати для них травматичним досвідом, а тому тримається подалі.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?