Дан Балан розповів про найбільше кохання у своєму житті: дуже молода та знайома з ним з самого дитинства

Знаменитий молдавські виконавець Дан Балан усе своє життя присвятив музичній кар'єрі та творчості. Але звідки він брав натхнення? Невже у зірки не було кохання?

Всесвітньовідомий виконавець Дан Балан вже багато років веде холостяцький образ життя. Уявити його в іншому амплуа майже неможливо, хоча вірні фанати мріяли почути одного разу новину про те, що він одружується.

За словами виконавця, так ситуація склалася не принципово. Мовляв, він вірить у шлюб та сім’ю, і ба більше, навіть мріє знайти своє щастя. Але у той самий час чоловік абсолютно не впевнений, чи вдасться йому колись його знайти. І на це є причина.

Дан Балан розповів про дівчину, в яку був закоханий найсильніше в житті

Дан Балан виступив на розкішному весіллі телеведучої
Дан Балан розповів про дівчину, в яку був закоханий найсильніше в житті

Дан не бажає одружуватися на простій жінці. Йому потрібна сильна особистість, яка буде його надихати та робити ціліснішим. А так як він сам по собі вважається дуже самодостатнім, то знайти таку жінку буде неймовірно важко, якщо вона взагалі існує.

Але задовільнити вимоги дана Балана колись було не так складно. В одному зі своїх інтерв’ю зірка розповів про найсильніше кохання, яке було в його житті. Артист зізнався, що до нестями був закоханий у дівчину, яка тривалий час не відповідала йому взаємністю. Відбувалося це у школі. Розвиток стосунки отримали вже в останньому класі. Дан з класом поїхали на море до Румунії, де йому видалося можливість зблизитися з цією дівчиною.

Звучали перші зізнання в коханні. Юна красуня все ж таки звернула увагу на майбутню зірку. Але щастя тривало зовсім недовго. Кохання було зруйновано через обставини. Виявляється, Дан мав переїхати до Ізраїлю разом з сім’єю через роботу батька. Саме тому йому довелося попрощатися з дівчиною, яка так сильно запала йому в серце. Хтозна, можливо ці стосунки могли розвиватися і далі і навіть закінчитися весіллям, а можливо образ коханої був би зруйнований, і врешті-решт Балан би її відпустив.

Зараз зірка здебільшого підозрюють у почуттях до Тіни Кароль. Втім, публіка також розуміє, що робиться це для піару, і можливо насправді ніякого кохання, і навіть симпатії немає.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.