Екстрасенс передбачив майбутнє сина Тіни Кароль: продовжувати справу батьків не стане, але точно покаже себе

Попри успішну творчу кар'єру Тіна Кароль змогла не тільки створити щасливу сім'ю, але і привести на світ неймовірного хлопця, якому пророкують блискуче майбутнє.

Так, у шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром Тіна Кароль стала матір’ю лише раз. Як зізнавалася співачка, саме виня він став причиною, через яку вона трималася за життя не дивлячись на неймовірне горе, яка їй довелося пережити. Маленький хлопчик з нетерпінням чекав на маму, коли був знявнями, і проводив з нею час на ігрових майданчиках.

Екстрасенс передбачив майбутнє єдиного сина Тіни Кароль

Тіна Кароль з 15-річним сином заспівала колядку, привітавши всіх з Водохрещем
Екстрасенс передбачив майбутнє єдиного сина Тіни Кароль

І як він швидко виріс, майже на очах у глядачів. У досить ранньому віці зіркова мама відправила його вчитися закордон. Веніамін вступив до елітного інтернату Великобританії. Хлопчик швидко прийняв правила нового життя, вивчив мову, і зараз навіть розмовляє українською з британським акцентом. Тим не менш, він усією душею тягнеться до Батьківщини. За словами Тіни, він не збирається залишатися в Європі.

Юнак вже будує плани на своє майбутнє, і вони блискуче. Після закінчення університету Веніамін хочу повернутися до України та працювати над майбутнім держави. Примітно, що до 24 лютого юнак приїжджав додому доволі часто, хоча багато разів проводив канікули разом з матір’ю в усіляких подорожах.

Зараз він плавно вступає в еру дорослішання, перетворюється на чоловіка і вже як поговорюють бере на себе відповідальність за сім’ю. Чого тільки варті кадри, на яких Веніамін виражає своє невдоволення матері, коли вона танцювала у ресторані з іншим чоловіком.

Але й співачка, власне кажучи, не готова ділити свого сина ні з ким іншим. Тіна Кароль навіть не приховує — буде жахливою свекрухою, адже не хоче ділитися своїм спадкоємцем.

Звісно, поки що невідомо, яка доля уготована для спадкоємця 2 медійних персон України. Однак, вибір в нього дуже широкий, а перспективи блискучі, з якої сторони не поглянь. Особливо, якщо зважати на зв’язки його матері, а також фінансову складову майбутнього успіху.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.