Олексій Суханов розповів, чому він та його кохана жінка досі не стали батьками: “Вже багато років разом”

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов вперше розповів, чому він та його кохана жінка досі не наважуються на поповнення в сім'ї, і чи є на це серйозна причина.

Як відомо, до переїзду в Україну у Олексія Суханова була сім’я в російській федерації. 2 роки тому преса намагалася цим фактом маніпулювати. Так, співвітчизники зірки публікували інформацію, що нібито насправді у Олексія залишилася квартира в Москві, а також дружина, з якою він підтримує зв’язок.

Олексій Суханов розповів про своє кохання
Олексій Суханов розповів про свою сімʼю

Зірка, звісно, свого часу мав сім’ю. Однак зазначив, що насправді все давно закінчилося, він остаточно переїхав в Україну і немає жодних житлових питань з колишньою. При цьому, він не поспішав розповідати про своє нинішнє кохання. Хоча повідати було про що. І це попри те, що в мережі і так ходили чутки про його нетрадиційну орієнтацію.

Олексій Суханов розповів, чому з коханою не наважується на поповнення

Олексій Суханов вперше відповів, чи збирається усиновлювати дитину
Олексій Суханов розповів, чому з коханою не наважується на поповнення

Днями Олексій все ж таки наважився не тільки розповісти про жінку, з якою живе вже багато років, але й про питання поповнення в їхні сім’ї. Адже дітей у зірки досі немає. За його словами, це залежить не тільки від нього, але і від його обраниці, яка не почувається готовою до такого кроку.

“Це має бути не тільки моє рішення, а й та людина, з якою я зараз уже багато років разом, є моєю сім’єю. Це має бути спільне рішення. Я можу сказати тільки одне, що та людина, з якою я зараз живу, вона поки не готова до цього. Я маю це теж поважати. Але це не скасовує моєї іншої підтримки, у тому числі й матеріальної”, – зізнався зірка в інтервʼю Люкс ФМ.

Нагадуємо, що 2 роки тому Олексій Суханов пережив серйозну кризу своїй кар’єрі, як і безліч його колег. Телеканал, де працювала зірка закрили.

В результаті Олексій був вимушений створити власний YouTube, де почав публікувати різноманітні інтерв’ю, однак не зміг набрати серйозною популярності. Врешті-решт, Суханов все ж таки повернувся на телебачення і продовжує працювати у знайомим всім форматі. Зараз чоловік відкривається публіці з іншої сторони, зокрема розповідаючи про своє ставлення до усиновлення, а також інші аспекти особистого життя.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.