Екс-учасник “Холостячки” Тригубенко втратив найближчу жінку у своєму житті: “У мене була найкраща мама”

Олексій Тригубенко повідомив сумну новину у своєму мікроблозі. Що сталося в сім'ї, дізнайтеся у нашому матеріалі. Блогер поки що утримався від деталей.

Відомий український блогер та колишній учасник романтичного реаліті-шоу Олексій Тригубенко останнім часом все рідше розповідав про особисте на широкий загал. Натомість з’являється багато контенту на рахунок думок Олексія, а також його стану здоров’я.

Зокрема, публіка навіть не знала про те, що в його сім’ї очікується поповнення, що вже казати про особистість його коханої жінки.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко повідомив про смерть матері

Однак, щасливі моменти, які ми проживаємо, ідуть в пліч-о-пліч з трагедіями. Так, нещодавно Олексій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що його матір померла.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко повідомив про смерть матері. Скріншот особистої сторінки

Зірка виразив своє небажання вірити у те, що сталося, однак, не назвав причини відходу жінки. На цей раз він втратив найближчу жінку своєму житті. Хоча досвід втрати у Олексія є, адже не так давно він також поховав свою бабусю.

Нагадуємо, що не так давно Олексій Тригубенко зізнався, що в нього виникли серйозні проблеми зі здоров’ям. Зараз чоловік вимушений рухатися за допомогою милиць.

“Цей день настав. 3 тижні проходив на милицях, так як хочеться їх покинути і піти погуляти. Пройшов обстеження, але новини невтішні. Зараз розповім. З ногою все добре, але на милицях ще ходити місяць”

У чому причина негараздів зі здоров’ям Олексій при цьому не уточнює, залишаючи дану інформацію на фантазію своїх підписників. На даний момент зірка пересувається за допомогою милиць.

Як просувається справи у родині зірки також відомо мало, адже його дружина разом з дитиною продовжують триматися в його тіні. Втім відомо, що ця дівчина не є тією, з якою чоловік зустрічався, поки боровся за серце Ксенії Мішиної під час знімань романтичного шоу.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.