Камалія розповіла, хто вкрав у неї майбутнє із чоловіком-мільярдером Захуром: “Сльози на очі навертаються”

Знаменита українська співачка Камалія вперше за 2 роки розповіла про те, що сталося з її сім'єю. Артистка впевнена заговорила про втрати, які понесла.

На початку 2023-го Камалія дійсно здивувала своїх фанатів, повідомивши про те, що її щасливе сімейне життя з мільярдером Мохаммадом Захуром завершено. Зірка прийняла рішення розлучитися. При цьому, вона зазначила, що вони з колишнім чоловіком продовжать спілкуватися і проводити час разом.

Усе це заради спільних дочок, яким на даний момент всього 11 років. Дівчата мають потребу у повній сім’ї, а тому бізнесмен та виконавиця не просто заявили про свої наміри на словах, але довели, що дійсно готові працювати над тим, аби родина продовжувала виглядати щасливою та гармонійною. Зокрема після новини про розлучення вони поїхали на спільний відпочинок до Іспанії. І це стало навіть підгрунтям для пліток про воззʼєднання пари.

Камалія розповіла, чому змінилося її сімейне життя з Захуром

Камалія та Мохаммад Захур зі своїми домашніми вихованцями
Камалія розповіла, чому змінилося її сімейне життя з Захуром

Тривалий час причина розставання була незрозумілою для фанатів. Хоча співачка розповіла, що перед цим стався серйозний конфлікт між нею та дочкою мільярдера, в якому вона програла. Мовляв, Захур підтримав свою спадкоємицю, що спровокувало тріщину у їхньому союзі.

Нещодавно артистка все ж таки опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неочікувано зізнання, в якому розповіла, що щасливе майбутнє з чоловіком, а також спокійне життя разом з дітьми в неї відібрала саме війна.

Зірка також зробила лінійку із архівних фотографій, на яких показала, якими вони колись були усі разом щасливими.

Нагадуємо, що після 24 лютого бізнесмен разом з дітьми опинився у Великобританії, де йому надала прихисток його старша дочка Таня. З батьком також поїхав старший син Арман, який народився від його попереднього шлюбу з росіянкою.

Камалія розповіла, чому змінилося її сімейне життя з Захуром

Камалія навпроти не захотіла покидати Україну, але потім була змушена це зробити. Однак, надовго її не вистачило. Через деякий час співачка повернулася додому, а її діти залишилися жити в Лондоні. У такому темпі живе сім’я живе майже 2 роки. Найскладніше для артистки — це розлука з її дітьми, з якими вона намагається бачитися якомога частіше.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?