Аліна Гросу зізналася, чому раптом вийшла заміж за кордоном і натякнула на вагітність: “Від тебе, любий”

Не так давно знаменита українська співачка Аліна Гросу випустила кліп, в якому показала своє весілля. Після цього з'явилася інформація, що артистка дійсно вийшла заміж.

Про це повідомляли різні платформи, і навіть скандальний блогер Богдан Беспалов. Останньому навіть вдалося поспілкуватися з інсайдерам, в результаті чого стало відомо, що обранцем Аліни Гросу стала відома особистість, медійна. І нібито саме через це вона не хоче розкривати правду. Мовляв, маючи не хороший досвід у публічних стосунках на цей раз Аліна вирішила тримати коханого в тіні.

Так само з’явилась інформація про те, що між закоханими є певна конкуренція в стосунках, а також боротьба за лідерство. Втім Аліна надану інформацію відреагувала дуже гостро, а також зазначила, що розчарована тим, що в її оточенні є людина, яка продається.

Аліна Гросу зізналася, чому раптом вийшла заміж за кордоном і натякнула на вагітність

Аліна Гросу зізналася, чому раптом вийшла заміж за кордоном і натякнула на вагітність

Однак, піар-компанія, яка тримається на цьому весіллі поки що не припинилася. Нещодавно Аліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інші кадри, на яких показала з різних ракурсів нареченого, причому приховуючи його обличчя, а також розповіла про свої почуття.

Також у деяких фазах можна помітити ніби натяк неймовірну вагітність. Однак, усе це поки що залишається суто фантазією.

Також шанувальниками була озвучена думка, що насправді наречена Аліни може бути Роман Полянський. Його профіль та вигляд зі спини дуже нагадує нареченого Гросу, і це багато чого пояснює.

Аліна Гросу зізналася, чому раптом вийшла заміж за кордоном і натякнула на вагітність

Нагадуємо, що 2 роки тому в мережі активно цікавилися тим, що робить коханий Аліни Гросу Роман, адже він є громадянином російської федерації, і в Україні жив небагато. Актор тим часом утримався від будь-яких коментарів, хоча українські зірки намагалися його захищати і говорили про тебе тому що він нібито повністю підтримує батьківщину своєї коханої. Через деякий час Гросу емігрувала до Сполучених Штатів Америки, а також натякнула на розставання з Полянським, але прямо нічого не сказала.

То вже зараз фанати впевнені, що можливо таким чином Аліна не тільки вирішила підняти свою акторську майстерність за допомогою каліфорнійської школи, але й знайшла прихисток для себе і коханого, де змогла сховатися і будувати майбутнє.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.