Ані Лорак стане росіянкою офіційно: співачка отримує громадянство і остаточно прощається з Батьківщиною

Стало відомо, що Ані Лорак вирішила отримати російське громадянство і на даний момент знаходиться в процесі його отримання. Втім, співачка поки що відмовчується.

Емігрувати з України Ані Лорак зважилася рівно 10 років тому. Тоді артистка потрапила у гучний скандал, який не змогла вчасно врегулювати, в результаті чого все більше і більше створювала собі проблем. Такі самі негаразди мали декілька українських артистів, але всім їм вдалося впоратися, налагодити стосунки з аудиторією, і врешті-решт повернутися у вітчизняний шоу-бізнес. Чим не може похизуватися Кароліна, яка плакала, виправдовувалася, але робила лише кроки назустріч російському слухачу.

В 2021-у Лорак вперше за багато років дала інтерв’ю українському журналісту, в якому заговорила про те, що нібито їй заважали повернутися до України. Тоді публіка зробила висновок, що людиною, яка вставляла палиці в колеса колезі була Тіна Кароль. Шанувальники поп-діви в це не повірили, і в коментарях розпочався справжній хаос, де шанувальники обидвох дів намагалися встановити, хто і в чому винен винен.

Лише в 2024-у інформація про те, що Тіна дійсно доклала руку до того, аби Лорак ніколи не повернулася на батьківщину вийшла назовні. Її підтвердив Олег Боднарчук, і заявив, що зірка зробила благе діло.

Ані Лорак подала заявку на отримання російського паспорту

Від колишньої Лорак не залишилося й сліду: що зробила з обличчям московська співачка
Ані Лорак подала заявку на отримання російського паспорту

Позиції Кароліни тим часом в Україні значно погіршилися за останні 2 роки. І цікаво це тим, що насправді її репутація погіршилася через появу надії у багатьох слухачів, що Лорак обере сторону своєї країни. Можна сказати, що у артистки дійсно з’явився великий шанс реабілітуватися, коли усе минуле пройшло так би мовити анулювання і знаменитості почали ділитися, обривали зв’язки, і говорили про свою позицію публічно.

Ісаак Віджраку зізнався у почуттях до Ані Лорак та розповів про їхні стосунки
Ані Лорак подала заявку на отримання російського паспорту

Лорак натомість спочатку зникла з інформаційного простору, а повернувшись, показала свою лояльність російській аудиторії. Що вже казати про скандальний інтерв’ю, яке послідувало згодом, і все розставило по своїх місцях.

А зараз вже з’явилася інформація про те, що Кароліна отримує російське громадянство. Сама вона дану інформацію не підтверджує, але преса, яка уся керується зверху, ці дані активно транслює.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.