Їм видаляли пухлини: історії хвороби Наді Дорофєєвої, Тетяни Літвінової, Міки Ньютон, Алли Мазур

Недарма онкологію зараз називають бічем 21-го століття, адже даною хворобою страждають люди абсолютно з усіх шарів населення, у тому числі зірки.

Алла Мазур

Зірки розповіли, як змогли побороти рак: Алла Мазур, Оксана Муха та інші
Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози

Алла Мазур далеко не одразу наважилася розповісти про те, через що їй доводилося проходити. Однак глядачі і без того здогадувалися про справжній стан справ. Адже телеведуча почала з’являтися на екрані у перуках, і не було сумнівів, що це зовсім не задумка стилістів.

Вже коли стало відомо про ремісію Мазар заговорила про онкологію. Зокрема, телеведуча зізналася, що дуже боялася залишитися без волосся, і її фобія справдилася. Тоді вона вперше подивилася на себе зовсім інакше. Зараз Алла бере участь у різноманітних ініціативах, які направлені на те, аби дати зрозуміти іншим людям стан онкохворих, навчитися правильно їх підтримувати, а також розуміти потреби хворих.

Міка Ньютон

Міка Ньютон разом із чоловіком-іноземцем Крісом покидає США
Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози

Міка Ньютон також далеко не одразу наважилася заговорити про рак яєчників. Зірка тривалий час почувалася погано, але не знала, звідки погане самопочуття береться. Лише пізніше стало відомо, що в неї онкологія. Міка добилася ремісії, і зараз активно проходить різноманітні чекати, для того, щоб відслідковувати свій стан. Співачка постійно говорить про необхідність постійно обстежуватися.

Тетяна Літвінова

Тетяна Літвінова розповіла про серйозну операцію
Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози

Нещодавно Тетяна Літвінова також розповіла про те, що була вимушена погодитися на операцію, так як мала ризик розвитку онкології. Зірка набагато розповідала про свій стан, але наголосила на тому, щоб все було зроблено лише заради того, аби уникнути серйозних ускладнень.

Надя Дорофєєва

33-річна Дорофєєва показала, що любить їсти на сніданок
Надя Дорофєєва, Міка Ньютон та інші зірки розповіли про свої діагнози 

Надя Дорофєєва вперше зізналася, що має шрам, який приховує вже 8 років. Вона написала про це в Instagram та розповіла про операцію з видалення пухлини.

“Я ніколи не говорила вам про те, що у мене є шрам. Весь цей час я замазувала його тональним кремом, ховала під одягом, маскувала усіма можливими способами … і тільки нещодавно прийняла і полюбила”

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?