Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім’я новонародженої спадкоємиці: “Будь щасливою, донечко”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик повідомила про те, що стала матір'ю втретє, а також розповіла, як назвала свою спадкоємицю. Детальніше в матеріалі.

Декілька місяців тому стало відомо, що знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик втретє вагітна. Зірка досить довго приховувала свій реальний стан, на відміну від минулих вагітностей.

Вагітна Лілія Ребрик
Лілія Ребрик втретє стала мамою

Так, раніше ведуча активно з’являлася на екранах з животом, і навіть не думала про те, аби приховувати правду про своє материнство. Але в цьому випадку інтуїція начебто і не підвела зірку. Адже одразу після її зізнання на неї навалився небувалий хейт.

Лілія Ребрик втретє стала мамою

Телеведуча вперше зіштовхнулася з тим, що її звинувачували у тому, що вона вирішила стати матір’ю. Окрім того, сім’ю підозрювали у спробі втекти за кордон. Мовляв, наважилися стати багатодітними, щоб врятувати Андрія Дикого.

Лілія була настільки вражена отриманою реакцією, що була вимушена попросити на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у фанатів тактовності та стриманості.

І нарешті день пологів настав. Вранці, 16 березня стало відомо про те, що Лілія Ребрик стала матір’ю. Зірка оприлюднила фото з пологового будинку та показала маленьку ручку новонародженої доньки.

Лілія Ребрик втретє стала мамою

При цьому зірка одразу ж розсекретила її ім’я. Виявляється, красуня стала Аделіною. Дівчинка народилася зі стандартною вагою, і судячи з усього, абсолютно здоровою.

“Наша Адель. Дика Аделіна Андріївна. Будь щасливою, доню”, – зворушила підписом зіркова мама.

У свою чергу, у коментарях шанувальники не могли стримати емоцій від чудової новини та написали безліч привітань та побажань для Адель та її зіркової родини. Крім того, колеги Лілії із шоу-бінесу також почали вітати родину.

Нагадуємо, що у пари вже підростає двоє дочок Діана та Поліна. Дівчата дуже творчі та відкриті до світу. А старша навіть активно пробує себе у кінематографі, і вже відзнялася в серіалі. Підписники підозрювали, що насправді Лілія та Андрій планували народити сина. Однак, обидва не стали говорити нічого на цей рахунок, і заявили про вагітність вже тоді, коли стало відомо, що в них дівчинка.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.