Хто забирає всі гроші у Григорія Решетніка? Ведучий зізнався, чому в нього взагалі немає власних коштів

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік дав ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповів про свій фінансовий стан справ. Чому у зірки немає власних коштів?

Григорій Решетнік вже давно зробив собі славу зразкового сім’янина. На даний момент він є багатодітним батьком, але навіть попри цей факт не наважився виїжджати за кордон 2 роки тому. Сім’я евакуювалася до Івано-Франківська, де їх прийняли батьки Христини.

Хто забирає всі гроші у Григорія Решетніка

Зараз сім’я проживає в Києві, і мешкає в орендованій квартирі. У новому інтерв’ю Григорій Решетнік зізнався чесно, що йому не вистачає коштів на придбання власного житла, але він повністю покриває розходи своєї дружини та власні витрати. Так само, він робить усе можливе, щоб його діти не знали жодних фінансових проблем.

Саме тому його діти отримують хорошу освіту, мають можливість насолоджуватися різноманітними розвагами, а також подорожувати.

Хто забирає всі гроші у Григорія Решетніка

Зокрема, у своєму свіжому коментарі Григорій зізнався, що заробляє не надто багато для середньостатистичної людини, але власних коштів взагалі немає, так як сімейним бюджетом розпоряджається його дружина Христина.

“Тому це велика сума для звичайних людей, і я, по-перше, дуже щасливий, що можу дозволити своїм дітям і собі жити без розкоші, але не відмовляти в тих речах, які найнеобхідніші: навчання, харчування – про відпочинок забули, – одяг. Але це велика сума для звичайної простої української сім’ї”

Однак, примітно, що вдалося встановити приблизний розмір доходів зірки. За словами Григорія це більше 100 тисяч гривень. Але для розуміння телеведучий заявив, що 3 маленьких хлопчики приблизно за день можуть проїсти 2 тисячі гривень. Що вже казати про інші статті витрат.

Також Григорій порівняв свої доходи з рівнем доходів свого батька, який отримує пенсію у розмірі 2 тисячі. За його словами, це неймовірно мало, і його родині не вистачило б навіть на 2 дні.

Нагадуємо, що Христина Решетнік також активно заробляє, але здебільшого за допомогою власного блогу. Так само зірка виконує обов’язки менеджера свого чоловіка.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.