Дочка Маші Єфросиніної не прийняла шлях матері та відхрестилася від її вибору: “Я навіть просто не хочу”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна дала ексклюзивний коментар на рахунок своєї дочки, яка останнім часом все менше з'являється в медіа.

Як відомо, Маша Єфросиніна ніколи не приховувала свою сім’ю від преси, часто розповідала про свій побут, стосунки з чоловіком, дітьми, тощо. В певний період часу її дочка Нана від Тимура Хромаєва з’являлася на сторінках гламурних журналів. Але чим далі дівчина дорослішає, тим менше про неї згадок в пресі. І виявляється, в цьому є логічне пояснення.

Зараз вже активно говорять про негативний вплив соціальних мереж на психіку людини. Зокрема, підростаюче покоління взагалі відмовляються від таких платформ як Instagram чи Facebook. Ділитися особистим для зумерів — це поганий тон. І це ставлення прослідковується навіть у дітей зірок, у тому числі українських.

Маша Єфросиніна розповіла, як її дочка ставиться до популярності

Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла, як її дочка ставиться до популярності. Нана Хромаєва і Маша Єфросиніна

Так, нещодавно Маша Єфросиніна розповіла про те, що її спадкоємиця Нана навідріз відмовляється з’являтися в її блозі та фігурувати в контенті. Ба більше, у дівчини є доволі тверда позиція на цей рахунок. Вона вважає, що суспільство і так доволі сильно контролює життя окремих індивідуумів, а з появою соціальних мереж цей тиск лише посилився.

Родина Маші Єфросиніної
Маша Єфросиніна розповіла, як її дочка ставиться до популярності

Для неї, як для доньки медійної персони ставати відомою для широкої публіки — це нераціональний та невиправданий крок, який може значно ускладнити їх життя.

“Каже: “Мамо, публічність – це тотальна відмова від свободи життя”. І каже: “Це обмеження моїх свобод. Ми живемо в такий час, що ми й так багато під що підлаштовуємося. Під обставини, під соцмережі, де є суто показове життя. Ми постійно боремося з подоланням несвобод і обмежень, які диктуються соціальним впливом”. Вона сказала: “Я не хочу… Я навіть просто не хочу, щоб хтось знав, який вигляд я маю!” – розповіла Єфросиніна у шоу Олени Кравець “Вдома поговоримо”.

Нагадуємо, що вже тривалий час Нана навчається за кордоном, що стало серйозним випробовуванням для зіркової матері. Однак на даний момент дочка Єфросиніної навпаки в безпеці.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.