Аліна Гросу після першого розлучення вийшла заміж за колишнього? Стало відомо, з ким побралася співачка

Популярна українська співачка Аліна Гросу не так давно спровокувала чутки про своє весілля. Втім, особистість нового обранця зірки залишилася в таємниці.

На рахунок свого нового заміжжя Аліна Гросу цьогоріч інтригувала публіку неодноразово, і навіть прямо натякала на те, що знову вийшла заміж. На питання стосовно імовірного весілля зірка заявила, що не може це робити кожного року, підкресливши, що вона вже це зробила. А незабаром на екрани вийшов новий відеокліп зірки, в якому відеоряд був повністю присвячений церемонії кохання. При цьому обличчя нареченого помітно не було.

Фанати розсекретили особистість нового чоловіка Аліни Гросу

Фанати розсекретили особистість нового чоловіка Аліни Гросу

Незабаром інформацію підтвердив, що Аліна Гросу знову вийшла заміж. Так само про це повідомляв ряд платформ. Зокрема таємнича подруга Аліни заявила, що ховає свого новоспеченого чоловіка через його медійність. Мовляв, в родині є загроза конкуренції, а тому Гросу вирішила поки що тримати коханого у своїй тіні.

Таємно вийшла заміж? Аліна Гросу несподівано оприлюднила весільне фото
Фанати розсекретили особистість нового чоловіка Аліни Гросу

Спочатку фанати навіть не здогадувалися на рахунок того, ким же може бути новий обраниці зірки. Але коли Аліна додала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку свіжих фотографій з нареченим, то на деяких знімках було помітно, що профіль та спина чоловіка неймовірним чином схожі на колишнього зірки Романа Полянського.

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка після новини про весілля

На даний момент плітки вже обертаються ледь не справжнім скандалом, адже ще 2 роки тому Аліна намагалася захищати Романа Полянського, так як той не волів говорити про свою позицію публічно, після чого з’явилася новина про розставання пари, а сама Гросу емігрувала до Сполучених Штатів Америки. Тим часом Полянський засвітився на червоній доріжці в Москві, із чого і був зроблений висновок про те, що молоді люди вирішили порвати.

Нагадуємо, що для співачки чи це вже другий шлюб. Декілька років тому Гросу розлучилася з московським бізнесменом Олександром Комковим, а саме після півроку союзу. Причина розставання була досить ясна: Олександр попросив перерву у стосунках у своєї дружини, розраховуючи повернутися додому згодом, однак артистка сприйняла дану пропозицію як бажання розійтися.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.