МастерШеф 13 сезон 6 випуск від 16.03. 2024: хто покинув шоу – “Не куштувала б я те, що вони готують”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників назавжди вилетів з програми і не зможе боротися за звання переможця, ознайомтеся з нашою статтею.

Хто покинув “МастерШеф-13” стало відомо. На цей раз з шоу був вимушений піти Андрій.

Хто покинув МастерШеф-13

На цей раз учасникам довелося керувати найкращими кухарями країни. Яка команда від прозвучала, таку підлеглі супер-кухарі мали виконуват. А виконавцями на кухні стали самі судді, — Оля Мартиновська, Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський.

Це був ідеальний час для того, щоб перевірити любителів на вміння надавати чіткі коректні команди. Кожен зміг приміряти він роль шефа.

Учасники принесли усі продукти та аксесуари, давали чіткі вказівки, а Ектор, Ольга та Володимир лише виконували вимоги.

На цей раз глядачі взагалі не змогли визначитися з тим, хто мав піти з шоу у даному випадку, а тому здебільшого обговорювали абсолютно всіх учасників, а також деякі недоліки, які були помічені під час знімального процесу.

Хто покинув МастерШеф-13
Хто покинув МастерШеф-13

Але врешті-решт стало зрозуміло, що з новими викликами не вдалося впоратися саме Андрію, а тому його суді попросили залишити шоу.

Нагадуємо, що деякий час трансляція програма була поставлена на паузу. Після 2 4 лютого сезон був обірваний на середині, після чого відновився в ефірах лише через півроку. Зупинка була пов’язана не тільки із ситуацією в країні, але також відсутністю спонсорів. Тільки-но продюсери змогли віднайти нові компанії, як одразу ж продовжили транслювати випуски.

Втім, програма все ж таки оновилася. Здебільшого зміни торкнулися мови, яка звучала в серіях. Тепер всі учасники розмовляють лише українською, а також тематики конкурсів. Продюсер намагаються не забувати про те, що болить українцям найбільше, і постійно звертаються у сюжетах до теми волонтерства, захисту України, тощо. Якщо останній сезон не надто сподобався глядачам, то новий збирає набагато більше приємних відгуків.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.