Ані Лорак не головна у серці свого іспанця: немолодий обранець співачки давно поставив іншу на перше місце

З моменту зізнання Ані Лорак про нові стосунки пройшло більше року. Тривалий час зірку підозрювали у тому, що вона знову вступила в мезальянс. І ці підозри виправдалися.

Вперше чутки про роман артистки з її духовним наставником почали ширитися в середині 2022-го. Кароліна дуже багато часу проводила поруч з Ісааком Віджраку. Разом вони займалися йогою, духовними практиками, медитаціями, тощо. Саме іспанець з грецьким корінням допомагав співачці впоратися з репутаційними проблемами, які в той період на неї навалилися.

Нагадуємо, що співачка після 24 лютого просто видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, аби уникнути тиску зі сторони суспільства, і зникла на на півроку.

Впродовж цього періоду фанати не могли встановити місцеположення артистки, а її дочка Софія здебільшого знаходилася поруч з батьком Муратом та мачухою Лілією.

Ані Лорак розповіла про сімʼю свого обранця

Ані Лорак засвітилася з новим коханцем-іноземцем
Ані Лорак розповіла про сімʼю свого обранця

Коли Кароліна вийшла на зв’язок, стало зрозуміло, що в неї відбулися серйозні зміни в особистому житті. Подейкували, що напередодні цих змін її покинув коханець, який не стерпів фінансових проблем. На цьому ґрунті фанати почали ділитися здогадками, що нібито Ісаак намагається використати артистку у своїх цілях, і здебільшого був підкорений її статками.

Іспанський коханець Ані Лорак Ісаак перервав мовчання та заговорив про онкохворобу
Ані Лорак розповіла про сімʼю свого обранця

Скандал набирав обертів, і вже незабаром журналісти встановили, що іспанець нібито одружений. У блозі чоловіка помітили фотографії з молодою жінкою, які він швидко видалив після оприлюднення своїх стосунків з артисткою.

Але Кароліна підозріло не реагувала на усе, що відбувалося в інформаційному просторі. Цьому знайшлося просте пояснення. Коли ситуація досягла свого апогею, Ісаак зробив публічне звернення, в якому зізнався, що в нього є доросла дочка. І саме вона була зображена на знімках, які викликали так багато хейту та обговорень.

Навіть зараз вони часто проводять час разом, дівчина з’являється у блозі батька регулярно. А стосунки в них настільки близькі, що кожне фото супроводжується обіймами, поцілунками, зізнаннями в ніжних родинних почуттях.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.