Ольга Сумська вперше розповіла, який вибір насправді зробила її старша дочка Паперна: “Ми тоді не розуміли”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська дала ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповіла, що насправді відбувається в житті її дочки Антоніни Паперної.

Рік тому Ольга Сумська потрапила у гучний скандал пов’язаний з її дочкою. Тоді фанати зірки очікували, що Антоніна Паперна заговорить про свою позицію ще 24 лютого, але натомість акторка мовчала. Вже незабаром дівчина заблокувала українцям доступ до своєї сторінки в соціальних мережах, а ще пізніше почала виходити на червоні доріжки в Москві. Це остаточно побудувало стіну між акторкою та українцями.

Ольга Сумська відповіла, чи змінила її дочка Паперна громадянство

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна

Спершу Ольга В’ячеславівна намагалася захистити свою дочку, як і всяка матір. І якби події тривала недовго, можливо зіркові сім’ї вдалося б залагодити цей момент. Втім, чим далі розверталися події, тим ясніше ставало, що Антоніна повністю випадає з українського шоу-бізнесу, а також має серйозні репутаційні проблеми.

Ольга В’ячеславівна натомість пізніше заявила, що більше не буде намагатися захистити свою дочку, адже це не справедливо по відношенню до інших матерів.

Нещодавно Сумська також дала коментар на рахунок її десятирічного інтерв’ю, яке стосувалося громадянства її дочки. Як відомо, Тоня боролася за російський паспорт, і доволі довго. Сумська цього не приховувала, і розповідала пресі про те, як протікає процедура. Втім, її дочка зіштовхнулася з супротивом зі сторони російської бюрократичної машини.

А зараз вже акторці довелося також пояснити, що сталося тоді 10 років тому, коли вона так легко говорила про зміну громадянства дочки.

“Я хотіла б розставити всі крапки над “i”, тому що це страшне інтерв’ю, на мій погляд. Ми тоді не розуміли, що під цим, тому кожне слово має бути зваженим і контрольованим. Ніяких рублів, як було вирвано. Є фрази, які взяли та змонтували.Жодних рублів ніхто не платив”

Також Ольга Сумська зазначила, що у її спадкоємець і український паспорт, і російське громадянство вона не отримувала. Хоча і зазначила, що на цей рахунок вони не розмовляють.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?