Полякова не подасть руки Виннику, а Сумська образилася на рідного племінника: гучні сварки в шоу-бізнесі

Шоу-бізнес всього світу наповнений скандалами, сварками та розбірками. Українські зірки не виключення. Як з'ясовують стосунки наші знаменитості?

Оля Полякова та Олег Винник

Історія Олі та Олега почалася ще до початку повномасштабного вторгнення. Зірки записали спільний трек, що мав бути презентований у березні 2022 року. Кліп був знятий за кошти компанії назву якої замовчують. Коли Вінник поїхав з України та довгий час не виходив на зв’язок, він неабияк підставив Полякову. Жінка “влетіла” на кругленьку суму.

Полякова розповіла про образу на колегу з українського шоу-бізу
Полякова розповіла про образу на колегу з українського шоу-бізу

Наразі, Оля почуває образу на співака та не вважає за потрібним надалі з ним контактувати. Зараз вона самостійно вирішує питання, щодо вкладених коштів.

“Я не потиснула б руки Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. А, тому що він мене підставив”, – розповіла Оля.

Полякова розповіла про образу на колегу з українського шоу-бізу
Полякова розповіла про образу на колегу з українського шоу-бізу

Ольга Сумська та В’ячеслав Хостікоєв

Відома українська акторка Оля Сумська має двох доньок. Старша, Антоніна Паперна наразі живе у Москві та мовчить про війну. В’ячеслав Хостікоєв у одному з інтерв’ю розповів, що з початку повномасштабної не спілкується з кузинкою, бо та просто не виходить на контакт.

“І я так пишу одне повідомлення, друге, третє, четверте. І тільки бачу, що продивилася, продивилася… Я пишу ще, пишу, пишу, але нуль відповіді. І все”, – повідомив В’ячеслав.

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною

Ці слова, стали чудовим приводом для гучного заголовка: “В москві заробляє криваві рублі, на похорон бабусі не зреагувала”. Побачивши це Сумська відреагувала миттєво. У своєму Instagram жінка виклала досить різке сторіс, у якому назвала чи то племінника, чи то інтерв’юєра “огидною потворою”.

Ольга Сумська відреагувала на інтерв'ю В'ячеслава Хостікоєва
Ольга Сумська відреагувала на інтерв’ю В’ячеслава Хостікоєва

Своєю чергою, Хостікоєв вирішив згладити конфлікт. Чоловік зізнався, що розуміє тітку, бо заголовок вийшов дуже неприємним. Він її дуже любить та поважає, і вдячний за участь у похоронах любої бабусі.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.