Після універу одразу в директори Карпачова, а потім – заміж за Павліка: успішний успіх Катерини Репяхової

Молоду дружину Віктора Павліка можна навіть назвати одіозною особистістю, адже вона часто викликає хейт та критику на свою адресу через банальні дії.

Катерина про це прекрасно знає, і вже готова до бурхливої реакції публіки. Хоча ще 3 роки тому активно боролася з цим і намагалася показати себе з іншої сторони. Так, Репяхову за що тільки не критикували.

Дівчині діставалося за її одяг, за спробу розповісти про особисте життя з чоловіком, за її скандали з колишньою дружиною чоловіка, тощо. Але можна сказати з впевненістю, що Катерина завжди стояла на своєму, а тому заслужила довіру та лояльність певної частини аудиторії.

Успішний успіх Катерини Репяхової

Катерина Репяхова розповіла всі подробиці діагнозу сина Віктора Павліка
Успішний успіх Катерини Репяхової

На даний момент Катерина дійсно успішна жінка. В неї є свій бізнес, блог приносить шалені доходи, чоловік також активно дає концерти, є прекрасний маленький син, родина щаслива, і все виглядає як на ідеальні картинці.

Втім, Катерина не приховує, що стаються також серйозні складнощі. Блогерка навіть якось декілька разів натякала на імовірно розлучення з Віктором Франковичем, коли ставалися серйозні кризи. Але про свій шлях концертна директорка ніколи не замовчувала.

Майже одразу після університету Катерина спіймала, можна так сказати, зірку з неба. Вона стала директоркою Дмитра Карпачова та гастролювала з ним країною. А вже згодом її переманив до себе Віктор Франкович, фанаткою якого вона була з дитинства.

За словами Каті, вона не була коханкою зірки. А перші іскри полетіли, коли їм в готелі дісталися сусідні номери. Публіка в цьому питанні поставилася до заяв дівчини з недовірою, адже офіційно Віктор Франкович був розписаний зі своїх дружиною вже навіть тоді, коли сам артист жив з Катериною.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова продемонструвала приголомшливі зміни
Успішний успіх Катерини Репяхової

Репяхова запевняє, що вона не має наміру зупинятися, і доволі скоро в неї відкриється ще бізнес. У будь-якому випадку дівчина не буде залежати від свого офіційного чоловіка, і в цьому питанні отримує повагу від своєї аудиторії, яка здебільшого має схожі мрії та цілі.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.