Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці: вона заміжня і теж мама, а зірку на дух не переносить

Знаменита українська співачка Камалія завжди пишалася своїм шлюбом та з гордістю показувала публіці коханого чоловіка, який набув статусу мільярдера.

Артистка постійно виходила разом з ним на червоні доріжки, а також створювала кліпи, в яких знімала коханого. В свою чергу мільярдер завжди підтримував свою дружину, навіть не дивлячись на відсутність у неї великої кількості шанувальників.

Не можуть одне без одного навіть після розлучення: що між Камалією та Захуром
Камалія розповіла, чому вирішила відпустити чоловіка-мільярдера

Здавалося, що цю пару неможливо розлучити. Однак, останні події внесли не тільки розлад у цей шлюб, а повністю його знищили. Ще до 24 лютого багатій давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що навіть третину часу не проводить вдома. Серйозна зайнятість відобразилася на його житті, і бізнесмен дуже багато часу проводив в Англії, а також в Пакистані.

Як Камалія поступилася чоловіком-багатієм іншій жінці

Камалія воює з донькою Захура від першого шлюбу
Камалія розповіла, чому вирішила відпустити чоловіка-мільярдера

На батька дочки-двійнята чекали в Україні, в Києві. Дівчата відвідували рідну школу, і точно не розраховували, що раптом їм доведеться все покинути та поїхати разом з ним до Великобританії. Втім, події в країні внесли свої корективи у життя сім’ї.

А вже незабаром і Камалії довелося приєднатися до дітей та коханого чоловіка. Але врешті-решт, співачка просто поступилася коханим інший.

Мова йде про старшу дочку багатія Таню, з якою у зірки багаторічний конфлікт. На цей раз жінки не змогли по ладнати через те, що матір Тані — росіянка.

Мохаммад встав на сторону своєї спадкоємиці, що вразило Камалію та змусило її зробити неочікуваний вибір. Зірки попередили, що не дивлячись на офіційне розлучення, вони продовжуватимуть імітувати родину, бачитися, проводити разом час, і все це заради двійнят, які мають потребу в обидвох батьках. Неодноразово в мережі з’являлася інформація, що екс-пара зійшлася, але артистка спростувала дану інформацію.

Тим не менш, фанати досі сподіваються, що зіркова сім’я зможе залагодити конфлікт, який виник та повернеться до минулого образу життя.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.