Соловій стала коханкою, а Вакарчук пішов від дружини, і тепер вони не спілкуються: зірки розповіли правду

Свого часу продюсера та підопічну активно підозрювали у романі, і обидва дані чутки не підтверджували. Втім, Соловій стверджувала, що ніколи коханкою не була.

На питання про можливий роман зі Святославом Вакарчуком Христина Соловій завжди відповідала однозначно. Її з продюсером не пов’язують любовні стосунки. Примітно, що до зустрічі з підопічною музиканта взагалі ніколи не намагалися звинувачувати у невірності дружині. Але чим далі заходила співпраця, тим більше подібних чуток з’являлося.

Врешті-решт, Соловій заявила, що взагалі ніколи нікому коханкою не була, хоча в школі закохалася в чужого хлопця.

Цікаво, що дане зізнання доволі неймовірним чином відігралося після. Вже активно говорили про те, що Вакарчук та Соловій насправді не співпрацюють. Однак співачка не говорила про те, чи розірвала контракт з продюсером. Її пісні ставали все дедалі незалежними, а почерку Вакарчука навіть не відчувалося.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

Христина Соловій та Сергій Жадан публічно розповіли про почуття
Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

Ба більше, ходила також інформація про те, що саме Жадан буде далі просувати свою подругу. Сергій та Христина все частіше з’являлися разом на публіці, а потім стало відомо про їхні стосунки. Пару піймали, поки вони ходили за руки по вулиці. І це при тому, що у письменника на той момент була дружина. Майже одразу після цієї інформації стало відомо, що поет розлучається.

Дані зміни співпали якраз із кардинальними змінами у житті Святослава Вакарчука. На той момент в нього народилася друга донечка Соломія від Євгенії Яцути. Судячи з усього, саме тінь продюсерки лягала на взаємини Святослава і його колишньої дружини. Адже все ж таки він пішов від неї до іншої.

Христина Соловій та Святослав Вакарчук розповіли про своє особисте життя

І лише нещодавно його підопічна Христина зізналася, що з ним контракт розірвала, а любовні стосунки з Жаданом в неї були, і це у той період, коли він був ще розписаний зі своєю дружиною. Будучи одруженим, чоловік все ж таки почав залицятися до співачки і в них сталася інтрижки. Пізніше Христина зрозуміла, що кохає іншого і не стала обманювати Сергія, а тому пішла.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.