Більше не українка офіційно: Регіна Тодоренко таємно отримала російське громадянство і поставила крапку

Знаменита українська телеведуча Регіна Тодоренко проживає у Москві дуже давно, і після 24 лютого стала доволі скандальною персоною через свою позицію.

Зірка тривалий час відмовчувалася, що дуже не сподобалося публіці, а пізніше взагалі заявила, що для неї її сім’я важливіша. А як відомо, Топалови підтримують усе, що відбувається. Не змогли вивести на реакцію Регіну ні її близькі друзі, ні даже смерть колишнього хлопця.

Влад Топалов заявив, що не розведеться з Тодоренко
Регіна Тодоренко отримала російське громадянство і паспорт

А пізніше Тодоренко взагалі почала публікувати доволі дивний контент та публікації, які настільки ошелишили публіку, що зірку припинили критикувати.

Хіба що хвилю критики Регіна на себе накликала через публікацію, в якій раптово почала сумувати за рідною Одесою. І це на тлі не дуже приємних новин з міста.

Регіна Тодоренко отримала російське громадянство і паспорт

Регіна Тодоренко та Влад Топалов потрапили в скандал
Регіна Тодоренко отримала російське громадянство і паспорт

Днями ж стало відомо, що телеведуча нібито отримала російське громадянство і офіційно стала росіянкою. Про це пишуть російські ЗМІ. За даними, Тодоренко отримала паспорт РФ кілька днів тому і, ймовірно, встигла взяти участь у так званих “виборах”. Раніше зрадниця не поспішала брати громадянство Росії.

Нагадуємо, що інсайдери повідомляли російським та українським журналістам про те, що Регіна Тодоренко нібито не може покинути Москву через свого свекра. Мовляв, співачка мріяла це зробити, але батько влада Топалова тримає сім’ю у залізному кулаці. В результаті зірка нібито опинилася у безвихідній ситуації, із якої не може вибратися через дітей, яких Топаловим тримають біля себе. Окрім того з’являлася інформація про дуже погане ставлення до співачки в будинку, але сама Регіна ніяк не підтверджувала цю, її і навіть не натякала на проблеми.

Подібні повідомлення в медіа могли бути примітивною спробою всидіти на двох стільцях. Але дещо з поданої інформації дійсно відповідало дійсності. Наприклад, той факт, що Влад Топалов не працює і повністю знаходиться на забезпеченні у свого батька. Звідси і береться контроль чоловіка над родиною його сина.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?