Більше не українка офіційно: Регіна Тодоренко таємно отримала російське громадянство і поставила крапку

Знаменита українська телеведуча Регіна Тодоренко проживає у Москві дуже давно, і після 24 лютого стала доволі скандальною персоною через свою позицію.

Зірка тривалий час відмовчувалася, що дуже не сподобалося публіці, а пізніше взагалі заявила, що для неї її сім’я важливіша. А як відомо, Топалови підтримують усе, що відбувається. Не змогли вивести на реакцію Регіну ні її близькі друзі, ні даже смерть колишнього хлопця.

Влад Топалов заявив, що не розведеться з Тодоренко
Регіна Тодоренко отримала російське громадянство і паспорт

А пізніше Тодоренко взагалі почала публікувати доволі дивний контент та публікації, які настільки ошелишили публіку, що зірку припинили критикувати.

Хіба що хвилю критики Регіна на себе накликала через публікацію, в якій раптово почала сумувати за рідною Одесою. І це на тлі не дуже приємних новин з міста.

Регіна Тодоренко отримала російське громадянство і паспорт

Регіна Тодоренко та Влад Топалов потрапили в скандал
Регіна Тодоренко отримала російське громадянство і паспорт

Днями ж стало відомо, що телеведуча нібито отримала російське громадянство і офіційно стала росіянкою. Про це пишуть російські ЗМІ. За даними, Тодоренко отримала паспорт РФ кілька днів тому і, ймовірно, встигла взяти участь у так званих “виборах”. Раніше зрадниця не поспішала брати громадянство Росії.

Нагадуємо, що інсайдери повідомляли російським та українським журналістам про те, що Регіна Тодоренко нібито не може покинути Москву через свого свекра. Мовляв, співачка мріяла це зробити, але батько влада Топалова тримає сім’ю у залізному кулаці. В результаті зірка нібито опинилася у безвихідній ситуації, із якої не може вибратися через дітей, яких Топаловим тримають біля себе. Окрім того з’являлася інформація про дуже погане ставлення до співачки в будинку, але сама Регіна ніяк не підтверджувала цю, її і навіть не натякала на проблеми.

Подібні повідомлення в медіа могли бути примітивною спробою всидіти на двох стільцях. Але дещо з поданої інформації дійсно відповідало дійсності. Наприклад, той факт, що Влад Топалов не працює і повністю знаходиться на забезпеченні у свого батька. Звідси і береться контроль чоловіка над родиною його сина.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?