Віра Брежнєва та Меладзе не змогли приховати своє воззʼєднання після розлучення: “Як нам було добре”

Скандальний український блогер Богдан Беспалов поділився не популярною думкою на рахунок того, що Віра Брежнєва насправді повернеться до Костянтина Меладзе.

Чутки про роман між одруженим Костянтином Меладзе та заміжнею Вірою Брежнєвою з’являлися в пресі регулярно. І на це були причини. Адже дому без вогню не буває. Втім, коли правда дійсно вийшла назовні, дружина Костянтина Шотайовича настала терпіти його поведінку та розлучилася. Подейкували, що для нього це було несподівано, і він взагалі не розраховував на такий перебіг подій.

Віра Брежнєва та Меладзе не змогли приховати своє воззʼєднання

Чому Меладзе одружився на Вірі Брежнєвій
Віра Брежнєва та Меладзе не змогли приховати своє воззʼєднання

Але даний шлюб не протривав довго. Лише 2 роки тому Віра Брежнєва говорила про те, що хотіла б народити від свого чоловіка, а вже незабаром вони розійшлися. При цьому реальна причина розставання залишилася секретом для більшості аудиторії. Подейкували, що Костянтин знову наступив на ті самі граблі — зрадив коханій дружині, після чого не зміг приховати свої походи наліво.

Тим часом в українському медійному просторі взагалі з’являлася версія, що причиною розлучення стали різні політичні погляди, а також позиція на рахунок необхідної поведінки в медіа. Віра, тим не менш, не тільки пішла від чоловіка, але навіть змінила свій псевдонім. Спочатку це сприйняла як спробу повернутися на українську сцену, але згодом стало зрозуміло, що ймовірно продюсер відібрав право користуватися прізвищем Брежнєва.

Богдан Беспалов впевнений, що такою ситуація довго зберігатися не буде, і Віра, захоче повернути собі популярність, а тому повернеться і до чоловіка.

“Чисто суб’єктивно спостерігаючи за цим, у мене складається особисто враження, що Віра якраз таки планує зараз певну операцію з відновлення спілкування та стосунків з Меладзе. Можливо, не у форматі ностальгія по шлюбу, як нам було добре. Швидше за все до формату шлюбу не повернуться, але те, що Вірі терміново необхідно відновити зв’язок із Костею – це 100%. Тому що їй потрібні хіти, їй потрібна музика”

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.