“Мами 2 тижні вдома не було”: Наталія Могилевська після всиновлення двох дітей не змінила свій образ життя

Популярна українська співачка Наталія Могилевська декілька місяців тому зізналася у тому, що стала матір'ю. У артистки відтепер аж дві дочки.

Наприкінці минулого року в мережі з’явилась інформація про те, що Наталія Могилевська імовірно стала матір’ю. І ці дані вийшли назовні абсолютно випадково. Справа в тому, що співачка засвітилася в місті разом з маленькою дівчинкою, яка зверталася до неї, як до мами. Зважаючи на той факт, що у зірки останнім часом налагодилося особисте життя та з’явився чоловік, якому вона все тіло довіряє, такий поворот подій насправді був би не дивним.

Але шанувальники все одно були вражені раптовою зміною уявлення про те, як знаменитість проживає свої будні. Наталя Могилевська ніяк не відреагувала на дану новину, адже вочевидь вже мала план на рахунок того, як розповісти людям про те, що вона мама двічі.

Наталія Могилевська розповіла, як діти реагують на її гастролі

Могилевська розповіла, скільки коштує її лук дня
Наталія Могилевська розповіла, як діти реагують на її гастролі

В новорічну ніч Наталія Могилевська розповіла про своє щастя. Однак показувати дочок відмовилася навідріз. Мовляв, в них має бути нормальне життя, а публічність сильно завадить. Окрім того, вони тільки почали адаптуватися.

Але дещо залишається незмінним: зіркова мама продовжує гастролювати країною, а отже не буває вдома.

Нещодавно співачка вперше розповіла про те, як насправді її діти реагують на такі тривалі розлуки. Зокрема під час свого останнього концерту вона зі сцени подякувала їм за їхню підтримку та розуміння, заявивши, що її не було поруч аж 2 тижні.

Виявляється, діти ставляться до діяльності матері з повагою, а материнство жодним чином не вплинуло на можливість артистки і надалі присвячувати себе кар’єрі.

“Низький уклін моїй родині за підтримку, ніжність і терпіння, бо мами два тижні вдома майже не було”

Нагадуємо, що про свого нового чоловіка Наталія Могилевська розповіла 2 роки тому після 24 лютого. Тоді ж вона зізналася, що саме він супроводжує її у найнебезпечніші точки країни. Так само обранець допоміг артистці евакуювати її вагітну сестру до Франції, де вона і народила її племінника.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.