“Знаю, від кого пішов той посил”: В’ячеслав Узелков відреагував на новину про свою смерть та вразив заявою

Знаменитий український спортсмен В'ячеслав Узелков публічно відреагував на новину про свою смерть та вразив зізнанням про те, що знає, хто є автором фейку.

Декілька місяців тому стало відомо про серйозні негаразди зі здоров’ям відомого українського спортсмена В’ячеслава Узелкова. Зірка заявив, що це з ним зробив професійний спорт. А пізніше взагалі стало відомо про операцію та отримано інвалідність.

Чоловік не розповідає, як виглядає уся ситуація, та що саме його турбує. Здебільшого він продовжує вести публічний образ життя, а також сильно образився, що після новини про його проблеми діти від Марини Боржемської ніяк не відреагували. Зірка знову звинуватив свою колишню дружину у тому, що вона налаштовує проти батька власних дітей. Як раптом з’явилася новина про його смерть.

В’ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть

Узелков показав, як сумує за своїми дітьми
В’ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть

Так, чоловік заявив, що він не просто розуміє, що сталося, а й знає, хто автор даної новини.

“Так, я не помер, той допис, з видань якоїсь х*іні. Але знаю від кого пішов той посил. Так нехай вона з тим і живе”, – написав боксер, не називаючи імені винуватця у фейку.

При цьому В’ячеслав також трохи по філософствував на тему життя і смерті і видав доволі цікаві думки на рахунок того, що таке — почуватися живим, і наскільки далеко насправді смерть.

В’ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть

Нагадуємо, що декілька років тому В’ячеслав Узелков потрапив у гучний скандал через розлучення з колишньою дружиною Мариною. Спортсменка була вимушена забрати дітей посеред ночі, із валізами вийти з квартири. Що саме сталося насправді досі ніхто не знає. Жінка також відмовляється розповідати усю правду про ситуацію, яка розгорнулася в сім’ї.

З тих пір В’ячеслав постійно говорить про те, що намагається налагодити стосунки зі своїми дітьми. Однак Марина стверджує, що В’ячеслав навіть не дзвонить. Окрім того Узелков досить довго говорив про те, що досі кохає свою колишню, але пізніше стало відомо про його заручини з іншою.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..