Матвієнко стала коханкою, а Мірзоян пішов від дружини: історія кохання Арсена і Тоні, яка сколихнула Україну

Історію кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзоян ніяк не можна назвати милою, адже почалася вона із свідомої подружньої зради. Тим не менш, зараз сім'я щаслива.

В українському медійному просторі доволі неоднозначно ставляться до історії кохання, які починаються зі зради. І тим не менш, таких прикладів дуже багато. Спільна робота в шоу та на сцені часом призводить до безперервного спілкування, яке може призвести до зародження почуттів, дружніх чи любовних.

Благовірним медійних персон у цьому питанні не так вже й легко легко, адже обранець може не бути вдома багато днів, знаходитися місяцями на гастролях, і все що залишається — це мобільний зв’язок. Звісно, цього недостатньо, або підтримувати вогонь у стосунках.

Комусь вдається зберігати свій шлюб впродовж 20-30 років, хтось не витримує і пʼяти. І ніхто окрім самих пар не знає, що саме стало початком кінця.

Тоня Матвієнко розповіла, як почала стосунки з Арсеном Мірзояном

Арсен Мірзоян показав, як залицяється до дружини Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко розповіла, як почала стосунки з Арсеном Мірзояном

Однак Арсен Мірзоян свого часу визнав, що для нього цей початок стався під час проходження кастингу на вокальне шоу. Саме там він зустрівся з Тонею Матвієнко, спадкоємицею душі української пісні.

Майбутні закохані одразу ж сподобалися одне одному, але Арсен намагався триматися в руках. Мовляв, симпатія пройде, сім’ю вже ніхто не відновить. Але чим далі заходила справа, тим сильніше він розумів, що закохується.

Все сталося під час спільних гастролей, на яких між Мірзояном та Матвієнко розгорілося полум’я кохання. Повернувшись з концертного туру, який тривав рівно рік, чоловік повідомив своїй дружині що хоче піти. Арсен залишив їй та синам усе своє майно, і пішов до коханки з пустими кишенями.

Але двері сімейства Гончар відкрилися для нього. Хоча Ніна Митрофанівна була проти зятя, який зраджував своїй дружині, врешті-решт не тільки його прийняла, але настільки сильно полюбила, що приймала як рідного сина. Матвієнко зізнавалася, що вони навіть сваряться як мама та син.

Зараз Тоня та Арсен виховують спільну дочкух Ніну. І не приховують, в них також стаються кризи. І якось Матвієнко навіть думала про закінчення стосунків, як і всяка жінка. Але Арсену вдається тримати баланс та нагадувати своїй дружині про те, як сильно він її кохає

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.