Батько Кузьми Скрябіна Віктор Кузьменко поховав сина і єдину дружину: “Лікарі натякнули, що вони безсильні”

Минулого року стало відомо, що матір покійного Кузьми Скрябіна пішла з життя. Пані Ольга встигла дати інтерв'ю, в якому розповіла, як сім'я жила без сина.

Її зізнання зазвучали доволі гучно та влучно. Зокрема, жінка поділилася думкою, що її сина не стало не просто так. Для будь-якої матері це величезна втрата, яку неможливо заповнити абсолютно нічим, скільки рідних та близьких людей знаходилося поруч. Пані Ольга готувала вже багато років разом зі своїм чоловіком, в останні місяці свого життя вже готувалася до відходу, так як після інсульту її стан здоров’я значно погіршився.

Коли її настало преса в один голос писала про те, що зіркова мама возз’єдналася зі своїм сином, за яким так сильно тужила.

Батько Кузьми Скрябіна розповів про смерть сина і дружини

Померла матір Кузьми Скрябіна
Батько Кузьми Скрябіна розповів про смерть сина і дружини

Нещодавно і його батько Віктор Кузьменко дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, як насправді пройшли її останні дні, що відбувалося, і чи дійсно пані Ольгу неможливо було врятувати.

Виявляється, для мами легендарної української зірки дійсно було небагато варіантів. Вірніше, вони взагалі були відсутні. Ольга Кузьменко пережила інсульт, після якого лікарі просто розводили руками. Чоловік покійної зізнається, що ніхто не міг їй допомогти.

“Її здолала важка хвороба. Вона лежала в лікарні у Львові протягом 7 місяців. У неї був інсульт. Згодом лікарі вже натякнули, що вони безсильні і нічого не можуть зробити. Потім вона ще три тижні була дома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій в реанімацію, а на другий день її не стало”

Дане зізнання прозвучало в ефірі ранкової програми “Сніданок з 1+1”.

Нагадуємо, що Кузьма Скрябін загинув в результаті ДТП після концерту. За офіційною версією, музикант був дуже втомлений, і заснув за кермом, після чого відбулося зіткнення. Швидка допомога не приїхала вчасно, а тому співак не був врятований. Однак пані Ольга завжди говорила про те, що все це було влаштовано навмисно, мовляв, її син, перейшов комусь дорогу. Після цього інтерв’ю жінка через декілька місяців померла.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?