Без пишного банкету: Ані Лорак розкрила подробиці весілля з коханим-іспанцем Ісааком Віджраку

2 роки тому стало відомо, що Ані Лорак знайшла своє кохання і зійшлася з іспанським тренером з духовного зросту Ісааком Віджраку. Ба більше, співачка вже думає про весілля.

2022-го Ані Лорак зникла з медіа приблизно на півроку. Ніхто не знав, де вона знаходиться. Подейкували, що саме Філіп Кіркоров порадив їй так би мовити загубитися. Поки артистка ховалася, навколо неї наче гриби плодилися скандали. І врешті-решт Кароліна вибрала сторону, і нею виявилася не Україна.

Ані Лорак розповіла, яким буде її весілля з Ісааком Віджраку

Ісаак Віджраку зізнався у почуттях до Ані Лорак та розповів про їхні стосунки

Ані Лорак розповіла, яким буде її весілля з Ісааком Віджраку

І саме в той період часу в житті зірки з’явився чоловік, який став її коханцем. Мова йде про тренера Ісаака, який навіть намагався захистити її перед українцями, але отримав серйозну поразку в цій боротьбі.

Стосунки пари активно розвиваються, і хоча вони поки що не готові жити разом, Ісаак регулярно приїжджає до коханої до Москви, а вона тим часом бере його у свої подорожі. Шанувальники ж підозрюють чоловіка у нечесності. Мовляв, намагається нажитися.

У своєму інтерв’ю співачка розповідала, що він з’явився в її житті в той момент, коли вона дуже потребувала підтримки. І це також вплинуло на суспільну думку, адже жінка найбільш вразлива саме в той момент, коли їй необхідна підтримка, і не дивно, що Лорак зійшлася з чоловіком, який опинився поруч в такий період.

Зараз Ісаак майже завжди супроводжує її на гастролях і не соромиться публічно говорити про свої почуття. А ще він тепло спілкується із 12-річною донькою співачки Софією. Лорак запевняє, що вона не збирається поспішати у питаннях шлюбу. Вочевидь, історія з Муратом її дечому навчила.

Тим не менш, днями співачка зізналася, що подумки готується до нового етапу у відносинах з Віджрак. Вона, наприклад, вже вирішила для себе, що їхнє весілля буде скромним.

“Якщо Бог дасть, це станеться, то весілля пройде в інтимній обстановці”

Про такі думки артистки повідомляє російська преса. Нагадуємо, що днями стало відомо, нібито Ані Лорак отримала російське громадянство, однак співачка не поспішає підтверджувати дану інформацію, залишаючи місце для інтриги та нових скандалів.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.