Дорого-багато: Полякова, Єфросиніна і Кароль показали свої сумочки, які коштують понад 100 тисяч гривень

Знамениті українські зірки отримують за корпоратив декілька тисяч доларів, що дозволяє їм вести доволі хороший образ життя. Елітні бренди для них доступні.

Але звичайно продукти знаменитості також можуть собі дозволити різні. Комусь вистачає на розкішні аксесуари, які можна придбати лише по передзамовлення у модного будинку, хтось все ж таки забирає продукцію прет-а-порте.

Найбагатші українські співачки не дозволяють собі виходити у світ з невідомими брендами. Хіба що рекламувати свої власні. Адже Тіна Кароль, Маша Єфросиніна та Оля Полякова також активно займаються бізнесом.

Полякова, Єфросиніна і Кароль показали свої сумочки

Українська зірка Тіна Кароль не так давно продемонструвала стильне осіннє вбрання. Вона з’явилася на публіці у total black образі. Сукня довгі міді та чоботи-панчохи Тіна доповнила дорогим аксесуаром від французького бренду Louis Vuitton. У руках артистки красується сумочка з декоративною вставкою з металу у стилі вестерн із колекції Petite Boite Chapeau. Цікаво, що зазвичай артистка віддає перевагу сумкам Бельман. Їхня вартість як правило складає від 30 до 60 тисяч. Але на цей раз Кароль трохи підвищила планку.

Вартість сумки складає 3650 євро (118 тисяч гривень).

Полякова, Єфросиніна і Кароль показали свої сумочки

Маша Єфросиніна в свою чергу стрибнула ще вище. Мова йде про сумку Дольче Gabbana. Вартість такої сумки сягає декілька тисяч доларів. З нею Маша засвітилася на відкритті бутика іншого бренду — Оскар де ля Рента.

Полякова, Єфросиніна і Кароль показали свої сумочки. Фотографія Jet setter 

Доволі схожою сумочкою відзначилася Оля Полякова. Однак з нею вона з’явилася у кадрі для зйомок фільму. Такі сумки продає модний будинок Ермес, і придбати їх не так вже і просто. Доведеться подати заявку і трошки почекати. Адже мова йде про Біркін.

Ба більше, модний будинок залишає за собою право відмовити у придбанні. Адже в менеджери активно слідкують за репутацією бренду і не продадуть свою продукцію аби кому.Досі невідомо, кому належала сумка, але цілком імовірно, що саме співачці, адже для зйомок навряд хтось придбав розкішний аксесуар.

Полякова, Єфросиніна і Кароль показали свої сумочки

В свою чергу немає сумнівів, що співачка, яка колись хизувалися гаражем з 30 автомобілями в ньому, зможе дозволити собі декілька таких сумочок в гардеробній.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?