Єфросиніна скинула 20 кіло, а Могилевська – 25: 5 українських зірок, які схудли до невпізнаваності

Великій кількості зірок у цьому житті доводилося проходити через етап схуднення. Але якщо комусь необхідно було позбавитися п'яти кілограм, то іншим довелося прийняти виклик посерйозніше.

Тіна Кароль

Усі романе Тіни Кароль
Єфросиніна, Каменських та інші зірки розповіли про своє схуднення

У карʼєрі Тіни Кароль ставалися моменти, коли їй було необхідно зайнятися своєю фігурою. Частіше за все це пов’язано з сценічними костюмами, а також номерами, які в свою чергу залежить від параметрів зірки. І Кароль вдавалося схуднути на 10 та 15 кілограм.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна показала, як виглядала 20 років тому
Єфросиніна, Каменських та інші зірки розповіли про своє схуднення

На початку своєї телевізійної кар’єри Маша Єфросиніна набрала 20 зайвих кілограмів через виснажливий графік, а також відсутність нормального сну. До фігури своїх мрій вона йшла доволі довго, але все ж таки змогла це зробити. А от після 2022-го телеведуча зіштовхнулася з іншою проблемою — значною втратою уваги, яку неможливо було взяти під контроль. Ведуча втратила ще 10 кілограмів.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська заінтригувала мережу знімком з трьома дітьми
Єфросиніна, Каменських та інші зірки розповіли про своє схуднення

Наталія Могилевська постійно бореться зайвою вагою. Вона в неї то з’являється, то зникає. Але на своєму шляху Наталія Могилевська била різноманітні рекорди від 10 до 20 кілограмів.

Настя Каменських

Настя Каменських показала свою нову фігуру під час виступу
Єфросиніна, Каменських та інші зірки розповіли про своє схуднення

Настя Каменських якось набрала майже 80 кілограмів, після чого прийняла рішення позбутися від них. Тоді вона і поставила свій рекорд — 20 кілограмів, які скинула завдяки фізичним навантаженням та дієті.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина публічно натякнула на нові стосунки
Єфросиніна, Каменських та інші зірки розповіли про своє схуднення

Ксенія Мішина ніколи не мала зайвої ваги. Втім, зірка минулого року зізналася, що під час евакуації погладшала на 10 кілограмів. І хоча фанати цього не бачили, сама артистка була неймовірно не задоволена своїм зовнішнім виглядом, а тому взялася за себе. В результаті, їй вдалося досягти неймовірних успіхів.

Цими історіями зірки діляться не просто так, адже багато жінок мріють мати іншу фігуру. І власним досвідом знаменитості, що це цілком реально єдина це не так вже й багато часу.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?