Стало відомо, як саме Сергій Притула мав завершити кар’єру: “Чіпляю бутси на цвяшок, і йду з телебачення”

Український екстелеведучий, а нині волонтер, Сергій Притула, зізнався, що мав епічний план для завершення своєї кар'єри. Що мало стати останнім проєктом улюбленця глядачів?

Відомий волонтер та громадський діяч Сергій Притула довгі роки присвятив телебаченню. З початком повномасштабного вторгнення чоловік відмовився від кар’єри на телеекранах. Виявляється залишити професію він планував задовго, а епічну крапку хотів поставили після виходу програми “Форт Буаяр”, яку полюбив ще у дитинстві. Про свої плани, яким не судилося здійснитися, Сергій розповів Жені Яновичу на проєкті “20:23”.

Сергій Притула розповів, як планував завершити свою телевізійну кар'єру
Сергій Притула розповів, як планував завершити свою телевізійну кар’єру

Чоловік зізнався, що “Новий канал” планував знімати продовження легендарного шоу ще у 2020. Проте, виникли певні проблеми. Спочатку на шляху команди став коронавірус, а потім повномасштабна війна. Проєкт так ні не був відзнятий, хоча й мав би чималу популярність в українського телеглядача.

“Для мене це була просто істерика. Тому що усе ж, як і частина людей, які тут росли на програмі “Підйом” чи “Хто зверху?”, я ріс на шоу “Форт Буаяр”. Провести його це була велика мрія”, – розповідає Притула.

Притула розповів, як планував завершити свою телевізійну кар'єру
Притула розповів, як планував завершити свою телевізійну кар’єру

Сергій повідомляє, що хотів, щоб саме “Форт Буаяр” став фінальним проєктом у його телевізійному житті. Чоловік планував, дозняти декілька відомих проєктів на Новому та стати ведучим для пригодницького шоу. Він ріс на цій програмі та мріяв про участь у ній. А після, хотів “повісити бутси на цвях” та піти. Проте, не склалося. Мордор змінив плани багатьох людей й знаменитості не стали винятком.

Зараз Сергій працює на перемогу та б’є всі рекорди по зборах на потреби ЗСУ. Він зміг досягти значного успіху не тільки як телеведучий, а і як громадський діяч.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.