Іво Бобул зізнався, якою була реакція його четвертої дружини на возз’єднання з екс-дружиною Сандулесою

Знаменитий український музикант Іво Бобул вперше розповів про те, як його теперішня дружина відреагувала на його співпрацю з колишньою і що йому сказала.

Декілька років тому Іво Бобул потрапив у неймовірного розмаху скандал через свої висловлювання на рахунок жінок та стосунків з ними. Це принесло йому неабияку популярність навіть серед молоді.

Зараз немає українця, який би не знав, хто це. Так само журналістку звинувачували у тому, що вона дуже добре пропіарилася на артисті і зробила собі буквально кар’єру на цьому інтерв’ю.

Зокрема до таких звинувачувань приєднувався Павло Зібров, який підтримував свого товариша. Примітно, що Іво Бобул все ж таки має багатий досвід у стосунках з жінками. Адже на даний момент він вже одружений вчетверте. Судячи з усього, це буде його останній шлюб.

Іво Бобул розповів, як його дружина відреагувала на кооперацію з колишньою

Іво Бобул розповів, як його дружина відреагувала на співпрацю з колишньою
Іво Бобул розповів, як його дружина відреагувала на кооперацію з колишньою

Втім, колишні жінки повертаються в його життя. Але не в такому форматі, як можна спершу подумати. Так, не так давно стало відомо про співпрацю Іво Бобула з екс-дружиною Сандулесою. У новому інтерв’ю для “Життя відомих людей”, яке вийшло 20 березня музикант поділився зізнанням про те, як його теперішня дружина відреагувала на таку новину.

“Абсолютно нормально. Ніяких ревнощів, це робота. Треба для України зробити так. Каже: “Я не проти, будь ласка”, – сказав артист. – Я прийшов і сказав: “Наталі, ось у нас має бути такий план”. Вона каже: “Ви творчі люди – робіть, як потрібно”

Нагадуємо, що не так давно
Павло Зібров також розповідав про свою колишню дружину, з якою розлучився більше 20 років тому. За його словами, він попри повагу та теплі спогади навіть не може пригадати, як виглядала його минула обраниця. І попри плітки про те, що Павло Зібров нібито не вірний своїй дружині, його сім’я вважається дуже міцною, адже протрималася неймовірно довго.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.