“Екснаречена” Козловського відреагувала на його дружину та майбутнє батьківство: “Шекспір напише не про нас”

Інтерв'юєрка Раміна Есхакзай привітала свого "ексбойфренда" з майбутнім батьківством у досить оригінальний спосіб. Жінка використала рядки з популярної пісні артиста.

Українська журналістка та інтерв’юєрка Раміна Есхакзай не змогла промовчати та залишити без уваги новину про зміни в особистому житті її “екса” Віталія Козловського. Нещодавно чоловік повідомив, що його кохана чекає на дитину. Своєю реакцією Раміна поділилася на сторінці свого фотоблогу в Instagram.

Жінка розмістила на своїй сторінці спільний знімок з Козловським. На фото пара щиро посміхається, а Віталій обіймає Раміну. Невідомо коли знятий архівний знімок, проте вони виглядають щасливими.

“”Пінаколада” – справа випадку. І все таки Шекспір напише не про нас”, – підписала фото блогерка.

Колишня Козловського відреагувала на новину про вагітну дружину співака
Колишня Козловського відреагувала на новину про вагітну дружину співака

Про роман зірок стало відомо 2016 році. Фіналістка шоу “Холостяк” та відомий співак стали справжньою сенсацією для преси. Більш того, чоловік запевняв, що робив коханій пропозицію руки та серця, а Раміна вихвалялася каблучкою. Проте, вже у 2017 році, жінка покинула відомого залицяльника.

Про причини пара такого рішення не повідомляла. І тільки в кінці 2022 році, стало відомо, що вся історія була фікцією. За словами Козловського, ініціаторкою стола Раміна, вона вигадала роман заради піару та хайпу, а справжніх почуттів між ними ніколи не було. Зараз, вони не спілкуються, проте жінка підтримує творчі роботи чоловіка.

“Це дуже довга історія. Це було потрібно більше Раміні”, – розказав Віталій.

Колишня Козловського відреагувала на новину про вагітну дружину співака
Колишня Козловського відреагувала на новину про вагітну дружину співака

Нагадаємо, нещодавно Козловський показав свою кохану дружину у своєму кліпі. Виявилося, що подружжя чекає на дитину. На додаток, животик обраниці артиста-захисника вже зовсім кругленький, тож чекаємо на інформацію про стать дитини та бажаємо парі здорового малюка.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.