У В’ячеслава Узелкова серйозні проблеми з серцем і ногою – колишньому Боржемської збирають гроші на операцію

Не так давно стало відомо, що у боксера В'ячеслава Узелкова серйозні проблеми зі здоров'ям, в результаті чого була проведена операція та отримала інвалідність.

Місяць тому В’ячеслав Узелков повідомив про те, що отримав інвалідність. Фанати були вражені цією інформацією, адже здавалося, що боксер вів доволі здоровий образ життя, постійно мав фізичні навантаження і виглядав дуже міцним.

Але незабаром В’ячеслав зробив звернення до батьків, які мріють зі своїх дітей виростити спортсменів та заявив, що професійний спорт — це двері до інвалідності. Також Узелков був сильно розчарований тим, що не дивлячись на новини про нього, діти не поцікавилися його станом.

В’ячеслав Узелков назвав свій діагноз

В'ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть
В’ячеслав Узелков назвав свій діагноз

Нещодавно з’ясувалося, що колишній чемпіон світу за версіями WBA Inter-Continental, IBO International і WBO Inter-Continental у напівважкій вазі В’ячеслав Узелков має перенести хірургічне втручання. Як повідомив В’ячеслав Сенченко, у 44-річного Узелкова виявлено тромб у серці, тромб в аорті та гангрена ноги.

Зараз триває збір коштів для проведення операції колишньому боксеру.

Варто відзначити, що 11 років тому зірка переніс інсульт. А про госпіталізацію чоловіка у цьому році стало відомо 13 лютого. Тоді В’ячеслав зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій показав, як їде в машині швидкої допомоги.

Також примітно, що останні декілька років життя зірки було доволі бурхливим, і особливо багатим на скандали. В’ячеслав та його колишня дружина Марина Боржемська перенесли важкий розрив.

Після цього боксер почав звинувачувати екс-дружину у тому, що вона не дає йому спілкуватися з дітьми. Натомість Марина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що насправді В’ячеслав не намагається налагоджувати з ними зв’язок. А розставання нібито сталося в результаті гучного скандалу посеред ночі. Жінка була вимушена зібрати валізи, забрати дітей та виїхати з квартири у той самий момент.

Декілька років підряд В’ячеслав повідомляв, що все ще має почуття до своєї екс-дружини, але пізніше заручився з іншою. За словами Марини, В’ячеслав досі не спілкується з дітьми, але вважає, що в цьому винна вона.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?