Як Соловій потрапила на “Голос країни” та чому не хотіла до команд Кароль й Пономарьова: “Я б не заспівала”

Норовлива Христина Соловій починала свій шлях з популярного співочого шоу. Де відразу встигла "проїхатися" по зірковим тренерам. Чин не вгодили дівчині Тіна Кароль та Олександр Пономарьов?

Нині самовпевнена та рішуча співачка Христина Соловій починала свою кар’єру з шоу “Голос країни“. Тоді вона не могла приховати хвилювань. Проте, відразу показала свій норов. 20-річна дівчина на бекстейджі заявила, що не буде брати участь у проєкті та без сумнівів залишить цей шанс, якщо не попаде до омріяних тренерів.

Бажанами наставниками для виконавиці були В’ячеслав Вакарчук та Олег Скрипка. А від допомоги Тіни Кароль та Олександра Пономарьова Христина хотіла відмовитися. Фактично, вона назвала діву українського шоу-бізу попсовою співачкою. Вона вважала, що Тіна змусить її співати “російську попсу”. До Пономарьова таких претензій не було. Але дівчина була впевнена, що не знайде з ним спільну мову.

“Пономарьов? Він би не знав, що зі мною робити, а я не знала би, що йому сказати… Тільки Скрипка або Вакарчук”, – заявила майбутня зірка.

Христина Соловій розповіла, чому не поважає Кароль та Пономарьова
Христина Соловій розповіла, чому не поважає Кароль та Пономарьова

Першим до виконавиці повернувся саме Олександр. Напевно, у своїй голові Соловій прощалася с проєктом. На щастя дівчини, на останній секунді пісні, повернувся Вакарчук.

Христині не вдалося вибороти перемогу у шоу. Проте, на проєкті співпраця з відомим музикантом не закінчилася. Вони продовжували працювати разом аж до 2023 року. Про причини такого рішення вона розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Христина Соловій розповіла, чому не поважає Кароль та Пономарьова
Христина Соловій розповіла, чому не поважає Кароль та Пономарьова

У них закінчився контракт, а продовжувати його не схотіли ні Соловій, ні Вакарчук. За словами виконавиці, вона могла образити лідера “Океана Ельзи” своїми різкими висловлюваннями та іншим баченням своєї творчості.

Христина Соловій розповіла, чому не поважає Кароль та Пономарьова
Христина Соловій розповіла, чому не поважає Кароль та Пономарьова

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.