Наречений Ані Лорак з Іспанії раптово заговорив про Україну, але є нюанс: Віджраку знову вдався до хитрощів

Наречений знаменитої російської співачки, родом з України, Ані Лорак вперше за 2 роки заговорив про Україну, але не в тому форматі, як цього хотіли співвітчизники виконавиці.

Коли стало відомо, що Ані Лорак зустрічається з новим чоловіком, українцям одразу ж також стало цікаво, як він ставиться до її поведінки та позиції. Спочатку чоловік уникав подібних розмов, але після чергового скандалу з участю виконавиці намагався її захистити. Ця спроба не була вдалою.

Так, тренер з йоги зв’язався з блогером Богданом Беспаловим, який на той час активно обговорював артистку в мережі. Як розповів Богдан, в ході розмови в них зайшла мова про Україну, і Ісаак допустив серйозну помилку у своїй аргументації. В результаті, чоловік дозволив собі висловлювання, які українці здебільшого йому не пробачили.

Наречений Ані Лорак висловився на рахунок України

Відомий український продюсер пояснив, чому Ані Лорак мовчить
 Наречений Ані Лорак висловився на рахунок України

Також публіка одразу ж відмітила той факт, що Ісаак жодного разу не висловився на рахунок Батьківщини своєї коханої, а згодом стало відомо, що він активно відвідує Москву. Про це розповіла сама Кароліна. Не так давно вона зізналася про те, що думає на рахунок весілля з новим обранцем. Також вона зізналася, що не хоче пишного весілля, і хотіла б навпаки скромне свято.

Тим часом Ісаак вперше за довгий час опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій згадав про Україну. Однак, він помістив її у перелік країн, де відбуваються речі, які він не “схвалює”. І так само він висловив свою підтримку російській федерації. Як завжди коментарі довелося закрити, так як цими діями він нарвався на серйозну критику в мережі.

Нагадуємо, що 2 роки тому Ані Лорак зникла з соціальних мереж через тиск зі сторони суспільства. У той час відбувалися процеси, які потенційно могли б допомогти зірці повернутися до України. Однак вона зробила інший вибір, не дивлячись на те, що медійний простір працював на неї.

І навіть після цього подейкували, що нібито Лорак скоїла помилку через Філіпа Кіркорова, який вмовляв її не говорити про свою позицію. Врешті-решт, сама Кароліна дала інтерв’ю, в якому розповіла, що і як насправді думає. Це стало своєрідним кінцем у стосунках між нею та українською публікою.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.