Неочікувана пара: у Володимира Остапчука нова дружина – блогерка і бізнесменша Катерина Полтавська

За останні 15 років Володимир Остапчук майже не був самотнім. У його житті завжди була кохана жінка, хоч цю роль і займали різні особистості.

Розлучення з Оленою Войченко не обійшлося без гучних скандалів, але розставання з наступною обраницею Христиною Горняк Володимир Остапчук намагався провести більш екологічно. Тривалий час публіка не знала про те, що пара вже розійшлася. Але це стало очевидно, коли в компанії зірки засвітилася нова красуня Катерина Полтавська.

Володимир Остапчук розповів про свою нову дружину Катерину Полтавську

Катерина Полтавська розповіла про Новий рік на Мальдівах з Остапчуком
Володимир Остапчук розповів про свою нову дружину Катерину Полтавську

Публіка одразу зрозуміла, що їх пов’язують любовні стосунки. Саме так і стало зрозуміло, що насправді Володимир розійшовся з Христиною і знову одружився. Полтавська набагато молодша за свого обранця, втім, у багатьох питаннях набагато успішніше за своїх попередниць.

Вона активно займається бізнесом, стало продюсер кою, а також веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, який приносить їй чималі доходи. При цьому Катерина володіє надзвичайно почуттям гумору, що фанати Володимира одразу ж помітили, так як сам Остапчук також доволі любить гумор і іноді може гостренько відповісти своїм хейтерам.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Володимир Остапчук розповів про свою нову дружину Катерину Полтавську

Також необхідно відзначити, що Катерина Полтавська неодноразово відповідала на питання, щодо того, чи була вона коханкою телеведучого. Так як публіка досі не змогла встановити, коли Володимир прийняв рішення розійтися з Христиною, і зійшовся з Катериною, адже все відбулося настільки швидко, що неможливо повірити, ніби це не відбувалося одночасно.

Втім, Полтавська неодноразово відповідала, що коханкою не була, а також заявила, що не поважає таку поведінку. Христина Горняк вже у своїх публікаціях натякала на те, що все ж таки Володимир Остапчук її зрадив. При цьому до цього висновку вона нібито прийшла не одразу, а коли дізналася, коли в молодих людей було святкування річниці.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.